Search
Close this search box.
Φασολάδα

Μουλιάζουμε τα φασόλια για 12 ώρες. Τα σουρώνουμε και τα βράζουμε σε άφθονο νερό για περίπου 25 λεπτά σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μια καθαρή κατσαρόλα, τα σκεπάζουμε με νερό και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα καρότα, σιγοβράζουμε για άλλα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι. Στη συνέχεια αφαιρούμε το καπάκι, προσθέτουμε τα καρότα και δυναμώνουμε τη φωτιά για άλλα 10 λεπτά, κλείνουμε με το καπάκι και σβήνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε το φαγητό στη κατσαρόλα για άλλα 10 λεπτά πριν σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

500γρ. φασόλια γίγαντες
1 μεγάλο κρεμμύδι (λιώμενο στο μούλτι)
2 καρότα (κομμένα σε ρόδελες )
1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο
4 κ.σ. πολτό ντομάτας
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα