Εορταστικό InStyle, Hulk Μέρος Β’, People και TV Εθνος στο Εθνος της Κυριακής (8/12)

Μη χάσετε με το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το Χριστουγεννιάτικο InStyle.

Η Χριστίνα Μπόμπα κερδίζει τις εντυπώσεις και αποδεικνύει ότι κάθε εγχείρημα στη ζωή θέλει χρόνο και δεξιότητες, κάτι που σίγουρα διαθέτει. Ακόμα, CHRISTMAS GIFT TIME: Ο πιο ενημερωμένος οδηγός αγοράς για την εορταστική περίοδο.

HULK «Καταιγίδα» μέρος Β

Από τα βάθη του ωκεανού διαλύοντας τα πάντα, από καρχαρίες μέχρι γιγάντια καλαμάρια, έρχεται ο Χαλκ. Μια ιστορία από τα νιάτα του Μπρους Μπάνερ, κρυμμένη για πολύ καιρό, έρχεται στην επιφάνεια με πιθανές επιπλοκές για το μέλλον, και τώρα ο Χαλκ βρίσκεται σ’ ένα παράξενο νησί, το οποίο κατοικείται από αρκετά δύσμοιρα θύματα… και κάποια απροσδόκητα τέρατα.

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών #77-78 από το Incredible Hulk. Κείμενο από τον Peter David (Captain Marvel) και σχέδιο από τους Lee Weeks (Wolverine/Punisher) και Jae Lee (Hulk/Thing: Hard Knocks).

Ακόμα, όπως κάθε Κυριακή:

Το PEOPLE με εξώφυλλο τον Νίκο Κοκλώνη. Η αυτοκριτική του για την πρώτη σεζόν στο Celebrity Travel, οι λεπτομέρειες για το “Just the 2 of Us” που θα κάνει πρεμιέρα στο Open, η άγνωστη πρόταση που είχε δεχτεί για να παρουσιάσει εκπομπή με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη και η επεισοδιακή γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου.

To TV ΕΘΝΟΣ με συνεντεύξεις, παρασκήνια και όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα