Ενίσχυση του κοινωφελούς σκοπού της HOPEgenesis με 105 μοναδικές αριθμημένες και υπογεγραμμένες μεταξοτυπίες του έργου “HOPE” του καλλιτέχνη Aiiroh και της Gallery Kapopoulos

Ο καλλιτέχνης Aiirohμε την συμβολή της GalleryKapopoulosFINEartsδημιουργούν για την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesisένα μοναδικό εικαστικό γεγονός, στο οποίο θα διατεθούν  διαδικτυακά, 105 μεταξοτυπίες του έργου «ΗΟPE» προκειμένου να υποστηριχτεί ο κοινωφελής σκοπός της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος Γάλλος καλλιτέχνης Aiirohκαι η GalleryKapopoulosFINEartsδημιούργησαν 105 μοναδικές αριθμημένες και υπογεγραμμένες μεταξοτυπίες του έργου «ΗΟPE», σε τρείς εκδοχές (μαύρο, λευκό και γκρι),  οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά  από την ιστοσελίδα της HOPEgenesisστο σύνδεσμο: https://www.hopegenesis.org/el/hope-is-artμε στόχο να ενισχυθούν οι σκοποί της οργάνωσης και να συγκεντρωθούν χρήματα για τη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της.

HHOPEgenesisδραστηριοποιείται σε περισσότερες από 350 απομακρυσμένες περιοχές, 317 τοπικές κοινότητεςστις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Άρτας, Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Θεσπρωτίας και 40 νησιά του Αιγαίου και Ιονίου πελάγους.

Το χρονικό διάστημα που διανύουμε από τον Μάρτιο 2020  έως και σήμερα – που πιθανόν να συνεχιστεί αρκετά ακόμη-  αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση που οδήγησε σε μια νέα κανονικότητα. Ωστόσο η ομάδα της HOPEgenesis, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, κατόρθωσε να εξελίξει και να προσαρμόσει τις δράσεις της, διατηρώντας το θέμα της υπογεννητικότητας στην επικαιρότητα .   Σε αυτό το πλαίσιο, και μέσα σε αντίξοες συνθήκες και πολλούς περιορισμούς  οιτοκετοί  το 2020  ανήλθαν έως και σήμερα στους 138,οιαναμενόμενες γεννήσεις  στις34,ενώ οισυνολικοί τοκετοί στους 340. 

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, με τη συνέργεια αυτή, στόχος είναι να ενισχυθεί αυτό το σημαντικό έργο, και καθώς επί του παρόντος, είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αγοραπωλησίες με τον παραδοσιακό τρόπο, η συμμετοχή του καθενός ξεχωριστά με όποιο τρόπο μπορεί, θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Ο Πρόεδρος τηςHOPEgenesisΔρ. Στέφανος Χανδακάς τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους, έχουμε δίπλα μας , έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που μας τιμά με το ταλέντο του και τα μοναδικά  του έργα, στηρίζοντας τους σκοπούς της HOPEgenesis. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη GalleryKapopoulosFINEarts, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση της ιδέας, επιδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς».

Ο Πρόεδρος της HOPEgenesis Δρ. Στέφανος Χανδακάς τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους, έχουμε δίπλα μας , έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που μας τιμά με το ταλέντο του και μας παραχωρεί ένα έργο με ένα ουσιαστικό μήνυμα την ελπίδα, στηρίζοντας τους σκοπούς της HOPEgenesis. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Gallery Kapopoulos FINE arts, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση της ιδέας, επιδεικνύοντας πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς».

Ο ιδρυτής της γκαλερί Kapopoulos FINE Arts  κ. Βαγγέλης Καπόπουλος επισήμανε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση από τον πρόεδρο κ.  Στέφανο Χανδακά και το θώρησα χρέος μου να συμβάλλω στο σημαντικό έργο που έχει αναπτύξει η HOPEgenesis και στις λαμπρές πρωτοβουλίες που λαμβάνει. Σε συνεννόηση με τον κορυφαίο καλλιτέχνη της διεθνούς εικαστικής σκηνής Aiiroh, ο οποίος εξίσου έδειξε θετική ανταπόκριση και ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα, προσφέραμε 105 μεταξοτυπίες που δημιουργήθηκαν ειδικά και αποκλειστικά για την ενίσχυση των κοινωφελών σκοπών της HOPEgenesis.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα