«Ένας Καφές σε Περιμένει»: Το περιοδικό «Σχεδία» έχει τη συμπαράσταση 2 μεγάλων brands

Οι αγαπημένες μάρκες Λουμίδης Παπαγάλος και Nescafé εμπνέονται από ανιδιοτελείς προσπάθειες που δημιουργούν αμοιβαίο όφελος και αξία για την κοινωνία και συνεχίζουν να υποστηρίζουν το περιοδικό «Σχεδία» -το μοναδικό ελληνικό περιοδικό και μέλος του Διεθνούς Δικτύου, που πωλείται αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές. Το περιεχόμενό του είναι αισιόδοξο με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά που αγκαλιάζουν ενεργά  την πρωτοβουλία του «Ένας Καφές σε Περιμένει».

Δυστυχώς λόγω οικονομικών προβλημάτων, η απόλαυση ενός καφέ δεν είναι αυτονόητη για πολλούς συμπολίτες μας. Χάρη σε αυτή τη πρωτοβουλία οποιοσδήποτε μπορεί να κεράσει έναν καφέ κάποιον άγνωστο φίλο που πιθανόν δεν θα γνωρίσει ποτέ. Έτσι, μπορεί εκτός από τον δικό του καφέ να προπληρώσει έναν επιπλέον για κάποιον συνάνθρωπο του, που θα επισκεφθεί την καφετέρια αργότερα και θα μπορέσει και εκείνος να απολαύσει αυτή την απλή αλλά τόσο αγαπημένη συνήθεια.

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και ο καφές Nescafé, στηρίζουν μαζί την μοναδική αυτή ιδέα με τον έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, αξιοποιώντας το δίκτυο των συνεργατών τους, για την ένταξη επιπλέον καταστημάτων σε αυτά που ήδη συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Ένας Καφές σε Περιμένει».

Οι δύο μάρκες καφέ έχουν αναπτύξει ειδικά σχεδιασμένα applications στις σελίδες τους στο Facebook για να ενημερωθέιτε αναλυτικά:

www.facebook.com/LoumidisPapagalos

www.facebook.com/Nescafe.GR)

Διαβάστε ακόμη:

Mόνο στο InStyle.gr: Oι Mi-Ro διευθύνουν το site για 4 μέρες

Stella McCartney, Marks&Spencer και Topshop κατά του angora

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα