Είναι επίσημο! To «P.S. I Love you» επιστρέφει με sequel
PS I love you - Screencap

Την φήμη ότι το sequel του P.S. I love you θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες, επιβεβαίωσε πρόσφατα στο RTE η συγγραφέας του βιβλίου,Cecelia Ahern, αναφέροντας, μάλιστα, πως η Hilary Swank θα διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, ως Holly Kennedy.

Η δημοφιλής rom-com είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2007, καταφέρνοντας να αποσπάσει μερικές από τις καλύτερες κριτικές. Στη ταινία, η Swank είχε υποδυθεί το ρόλο της χήρας, ενώ ο Gerard Butler ως Gerry Kennedy, ήταν ο αδικοχαμένος άντρας της.

«Θα υπάρξει μια ταινία που θα προκύψει από το sequel του βιβλίο μου “Postscript”, Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έστειλα την απόφασή μου σε email ήταν η Hilary Swank» είπε αρχικά η συγγραφέας προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένη και ήθελε να διαβάσει το βιβλίο αμέσως. «Θα ήθελα να σε υποστηρίξω με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή». Στη συνέχεια, διάβασε το βιβλίο και είπε: θέλω να γίνει ταινία. Ένιωσα πολύ ωραία που ήμασταν όλοι ξανά μαζί. Δεν έχουμε σκηνοθέτη ή σεναριογράφο ή κάτι τέτοιο, τίποτα δεν ανακοινώθηκε ακόμα, αλλά η ταινία θα γίνει! Είμαι ευχαριστημένη. Ελπίζω οι νέοι αναγνώστες του PS να αγκαλιάσουν το νέο ταξίδι της Holly!», ολοκλήρωσε.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα