Δέσποινα Βανδή: Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής της

H Δέσποινα Βανδή παρά τα 43 της χρόνια, βάζει κάτω, με την άψογη φυσική κατάσταση που διαθέτει, κορίτσια που έχουν τα μισά της χρόνια.

Αυτή βέβαια δεν είναι αποτέλεσμα μόνο ενός καλού μεταβολισμού που δουλεύει ρολόι -η αλήθεια είναι πως βοηθάει αυτό- αλλά και ενός σκληρού και επίπονου προγράμματος γυμναστικής.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια λιώνει καθημερινά για μιάμιση περίπου ώρα στη γυμναστική, έχοντας την επαγγελματική βοήθεια και την καθοδήγηση του επί πολλά χρόνια personal trainer της, Γιώργου Παπαδημάκη.

Αναλυτικά η Δέσποινα Βανδή ξεκινάει το ημερήσιο πρόγραμμά της κάνοντας για είκοσι περίπου λεπτά διάδρομο, συνεχίζει με βάρη, ενώ αμέσως μετά σειρά έχουν οι διατάσεις και το reformer pilates.

Η άσκησή της τελειώνει με καθίσματα για τους γλουτούς με βάρη.

Αν νομίζετε πως τα Σαββατοκύριακα η ίδια ξεκουράζεται, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και στην οικογένειά της, μακριά από τη γυμναστική, τότε πέφτετε πολύ έξω.

Η ίδια κάνει κολύμβηση και περπατάει περισσότερο από 6,5 χιλιόμετρα.

Την τέλεια σιλουέτα της Δέσποινας Βανδή, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε φέτος το χειμώνα από κοντά, μια και σε λίγο καιρό αρχίζουν οι εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα