CHE Cocina y Barra Sudamericana: Η πιο χρωματιστή, πρωτότυπη, ολοκαίνουργια και τελείως latin αυλή του Πειραιά

Ο Πειραιάς είναι το πρώτο λιμάνι της χώρας, είναι η πόλη που επιβάλλεται να είναι ανοιχτή σε κουλτούρες και προτάσεις! Είναι η πόλη με την αέναη κίνηση ανθρώπων που ψάχνουν κάτι νέο. Και αυτό το νέο ήρθε. Στην καρδιά του Πειραιά, μεταξύ Τερψιθέας και της trendy Τρούμπας, υπήρχε κρυμμένο ένα μικρό αστικό «διαμάντι», ένα ετοιμόρροπο νεοκλασικό σπίτι του 1880. Αυτή τη στιγμή στη θέση του, στην οδό Καραΐσκου 151 βρίσκεται μια φρέσκια, δροσερή… χασιέντα! ¡Bienvenido! Soy… Frida (Καλωσήρθες! Είμαι η Φρίντα) _ALM9098 Το πρώτο καλωσόρισμα στο CHE θα σου το κάνει η persona της Φρίντα Κάλο, αυτή η υπέροχη φιγούρα-γκράφιτι που εκτείνεται σε 14 μέτρα ύψος και ρίχνει κλεφτές ματιές στην αυλή του μαγαζιού. Η Φρίντα θα σου μιλήσει, η Φρίντα θα σε ξεναγήσει, η Φρίντα θα φροντίσει να περάσεις αξέχαστα. Και έχει για εσένα και την παρέα σου ένα μενού και μια απίθανη λίστα από cocktails που θα γίνουν η απόλυτη εμπειρία ζωής και γευσιγνωσίας, κατευθείαν από τη Λατινική Αμερική. Καλωσήρθες στο CHE Cocina y Barra Sudamericana! Πέρνα την πόρτα που θα σε οδηγήσει στην πιο χρωματιστή, πρωτότυπη, ολοκαίνουργια και τελείως latin αυλή του Πειραιά! Καλωσήρθες στο χώρο που θα κάνει τις μέρες σου πιο χαλαρές και τα καλοκαιρινά σου βράδια πιο ενδιαφέροντα! Tengo gran apetito por… (Μου άνοιξε η όρεξη για…) Τα πιάτα του έμπειρου στις λατίνικες γεύσεις Δημήτρη Φέτση φέρνουν όλη την κουλτούρα και τα αρώματα της Λατινικής Αμερικής στο πιάτο και στο ποτήρι σου! Από τις 10 πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο CHE σε περιμένει ένα καλειδοσκόπιο από γευστικές εμπειρίες: Τροπική σαλάτα με πράσινο μάνγκο, παπάγια, τσιπς από άγρια μπανάνα (πλάτανος), φρέσκο ανάλατο τυρί & σάλτσα από κόκκινο γκρέιπφρουτ A la brasa: Χταπόδι, γαρίδα, baby σουπιές με anticucho caribeno & παναρισμένο πουρέ γιούκα με γέμιση χταποδιού, μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας & μαύρο hummus Chili con carne: Παραδοσιακό τάκος με μοσχαρίσιο κιμά, μαύρα φασόλια, sour cream & γουακαμόλε Secreto Iberico: Μαύρος χοίρος σε βούτυρο κουκουναριού με ψητά αβοκάντο, αντίδι, αγκινάρες & τραγανή κρούστα ψωμιού αρωματισμένου με αντζούγια Black Cod: Μαύρος μπακαλιάρος με honey miso, μεξικάνικο καλαμπόκι, σάλτσα μάνγκο & Mezcal, βραστή γιούκα με πεκάν & μαύρο σκόρδο Picanha USA Black Angus με θυμαρίσιες περουβιανές πατάτες ψημένες στη στάχτη σε black butter! ¡La barra está abierta! (Το μπαρ άνοιξε!) Το μιξάρισμα του μπάρμαν Γιώργου Φιλιππίδη θα φέρει στο ποτήρι σου μερικά από τα cocktails που θα γίνουν viral! Δοκίμασε σίγουρα το Colibri (blend λευκής τεκίλας el Jimador με Mezcal, φρέσκος χυμός lime, μέλι βιολογικής αγαύης, φρέσκος χυμός σανγκουίνι & χειροποίητη λεμονάδα από ελαιοζάχαρα εσπεριδοειδών με ανθό αλατιού) και φυσικά το χαρακτηριστικό Che με τεκίλα el Jimador Blanco αρωματισμένη με πιπεριά Chipotle, Campari bitter αρωματισμένο με κόκκους καφέ & γλυκό αφρώδη οίνο Moschato D’Asti. Αν αγαπάς το sushi τότε το Dreamy Clouds με βότκα Finlandia αρωματισμένη με Kaffir lime, αφιλτράριστο σάκε Nigori, φρέσκο χυμός ginger, χυμό από εξωτικά εσπεριδοειδή με lychee & μέλι βιολογικής αγαύης είναι το cocktail σου! _ALM9559 ¿Quieres desayunar? (Θα ήθελες πρωινό;) Και έχετε ήδη βαρεθεί τα τυποποιημένα brunch που σου προσφέρονται, τα desayunos του CHE, δηλαδή οι προτάσεις του για πρωινό, θα σου μιλήσουν σε άψογα… ισπανικά! Μέχρι τη μία το μεσημέρι σου προτείνουμε να δοκιμάσεις: Τηγανητά αυγά με αποξηραμένο chorizo, σάλτσα από πιπεριά ancho chile, τραγανή τορτίγια, τηγανητή γιούκα & κρέμα lime Ή με κουβανέζικο ψητό χοιρινό μαριναρισμένο με πορτοκάλι, pancakes καλαμποκιού με cheddar & μαγιονέζα από πιπεριές Τσιλακίλες μοσχαρι με αυγό ποσέ, σάλτσα τσιπότλε, καμένα αβοκάντο & μαύρα φασόλια Quesadillas με cheddar, κοτόπουλο, αβοκάντο & πικάντικη μαγιονέζα Monte Cristo negro Cubano με χοιρινό μαγειρεμένο με τρεις διαφορετικές τεχνικές, τυρί emmenthal, καψαλισμένη πίκλα αγγούρι & αυγό ποσέ ¡Entra! (Έλα μέσα!) Εκτός από την αυλή του το CHE διαθέτει εξίσου εκπληκτικούς και ατμοσφαιρικούς εσωτερικούς χώρους που σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις ότι πήγες στην Κούβα ή κάπου στο Μεξικό χωρίς καν να βγάλεις εισιτήριο! Vintage, latin αισθητική, άφθονο χρώμα που δεν κουράζει, τροπική βλάστηση και η πιο θεατρική μπάρα που έχεις συναντήσει ποτέ σε περιμένουν! _ALM9568 ¿Sabía usted que…? (Το ήξερες ότι…;) Το CHE είναι μια… «σύμπραξη» του γνώστη της εστίασης Τζίμη Αποστόλου με τον Ιωσήφ και τον Στέλιο Καπετανάκη (πατέρας και γιος). Η ανακατασκευή του κτιρίου διήρκησε 6 ολόκληρους μήνες και την ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Στέλιος Καπετανάκης με τον πατέρα του μέσω της τεχνικής τους εταιρείας. Ο χώρος του CHE διατίθεται για εταιρικές εκδηλώσεις κατόπιν συνεννόησης. CHE COCINA Y BARRA SUDAMERICANA Καραΐσκου 151, Πειραιάς | T: +30 210 429 6660 FACEBOOK | INSTAGRAM]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα