Search
Close this search box.
Apricot chutney

1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβραζουμε για περίπου 30 λεπτά.

2. Μόλις κρυώσει το μείγμα, το λιώνουμε στο multi.

ΥΛΙΚΑ:

600 γρ. βερίκοκα
1/2 φλυτζάνι μαλακιά καστανή ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι χυμό βερίκοκο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο ( προερετικο )
2 κουτ. σούπας ξύδι
100 γρ. Ginger ψιλοκομμένο
1 καυτερή πιπερια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα