Ναι, οι γιορτές πάντα μας βγάζουν από το πρόγραμμα της διατροφής μας.
Γιατί πολύ απλά τότε χαλαρώνουμε, οι ρυθμοί μας πέφτουν, τρώμε περισσότερο και διασκεδάζουμε ασταμάτητα.
Από τον παραπάνω κανόνα δεν γλίτωσε ούτε η Κατερίνα Καραβάτου.
Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μαγειρική της μητέρας.
Γι΄αυτό και το γιορτινό διάστημα που βρέθηκαν μαζί, η ίδια δεν έφυγε στιγμή από την κουζίνα, δοκιμάζοντας όλα τα φαγητά που ετοίμαζε η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο.
Με το που επέστρεψε όμως στην ρουτίνα της καθημερινότητά της, η ίδια έκοψε τις ατασθαλιές και ακολούθησε αποτξίνωση.
Η ίδια δήλωσε στο People: «Αυτό το δίαστημα ξεκινάω την ημέρα μου με δυο ποτήρια νερό, μια φρυγανιά με τυρί και ένα φρούτο. Το μεσημέρι θα φάω τα πάντα, όμως προσέχω πολύ το βραδινό μου. Τώρα που βρίσκομαι σε διατροφή, έχω σαλάτα με σπόρια και ένα φρούτο. Προτείνω πράσινη σαλάτα με αβοκάντο και μήλα. Την φτιάχνω συχνά και είναι ιδανική για όσους προσέχουν την διατροφή τους. Αυτά κάνω μετά από παρασπονδίες».
Κάτι μας λέει πως η σαλάτα που προτείνει η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου του Alpha θα είναι πολύ ωραία.
Τι λέτε; Θα την φτιάξετε;
Διαβάστε εδώ: 10 λόγοι που πρέπει να εντάξετε το ψάρι στη διατροφή σας