Υπάρχει ένας περίεργος beauty λόγος για να ξεκινήσετε να πίνετε Starbucks

Pixelformula

Pixelformula

Κυριακή ίσον guilty pleasures και για αυτό σήμερα θα κατευθυνθούμε στο κοντινότερο Starbucks για ένα τόσο παχυντικό, αλλά άκρως απολαυστικό cream caramel Frappuccino. Μόνο που δεν θα πάμε μόνο για αυτό, αλλά γιατί μέσα εκεί (στο κατάστημα) κρύβεται το πιο τέλειο μυστικό ομορφιάς, που δεν είναι άλλο από τις χαρτοπετσέτες.

Ναι, διαβάσατε σωστά.. Οι χαρτοπετσέτες των Starbucks έχουν αποκτήσει cult status στο εξωτερικό καθώς είναι πιο αποτελεσματικές ενάντια στην λιπαρότητα από κάθε blotting paper και… δωρεάν. Τώρα για το κατά πόσο είναι ασφαλείς, δεν ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένες αλλά υποθέτουμε πως αν είναι ok για να σκουπιστείτε, γιατί να μην είναι ok για να ταμπονάρετε τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σας;

Ομολογούμε πως δεν τις είχαμε δοκιμάσει παλαιότερα και ήμασταν σκεπτικές: πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι από άλλες χαρτοπετσέτες; Κι όμως! Έχουν μια τέλεια υφή και απορροφούν και το τελευταίο ίχνος λιπαρότητας πολύ απαλά. Σαφώς και θα πάρουμε μερικές (πολλές) παραπάνω φεύγοντας και σήμερα με φόβο να μας κοιτάξουν λοξά οι baristas αλλά θα αξίζει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram