Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Δεν έκοψε μόνο πολύ τα μαλλιά της αλλά άλλαξε και χρώμα

Όπως είναι γνωστό, εδώ και κάποια χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζει και εργάζεται στην Αμερική. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει να εμπιστεύεται τα μαλλιά της στον αγαπημένο της έλληνα κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος επίσης κάνει διεθνή καριέρα στο εξωτερικό.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η  ηθοποιός έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε ένα πολύ κομψό και σέξι μακρύ καρέ, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν μπείτε όμως αυτή τη στιγμή στον λογαριασμό της στο instagram θα παρατηρήσετε πως τα μαλλιά της φαίνονται πολύ πιο ανοιχτόχρωμα από ότι τα είχε στο παρελθόν.ioanna triantafyllidou

ioanna triantafyllidouΚατά πάσα πιθανότητα έχει «κατέβει» ένα όμπρε βάψιμο που είχε υιοθετήσει και η σκούρα βαφή που είχε «περάσει» από πάνω έχει ξεβάψει. Αυτό είναι ένα κλασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους και η λύση είναι να μην λούζεστε πιο συχνά από όσο πρέπει (hello dry shampoo) και όταν το κάνετε να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram