Είναι τα Mermaid Crowns τα νέα Flower Crowns;

Παρόλο που δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Taylor Swift ισχυρίζονταν πως τα chokers είναι τα νέα flower crowns, φαίνεται πως ένα νέο πιο μυστικιστικό, με άρωμα ωκεανού και παιχνιδιάρική διάθεση αξεσουάρ διεκδικεί επάξια το θρόνο του πιο viral item για το καλοκαίρι. Το mermaid crown έχει κατακτήσει το διαδίκτυο!

Οι σχεδιαστές, συνδυάζοντας επιλεγμένα κοχύλια, πέτρες και κρυστάλλους, δημιουργούν στέμματα και hair accessories που φορώντας τα μεταμορφώνεστε μαγικά σε underwater πριγκίπισσα. Η καλοκαιρινή διάθεση και η αποδοχή του mermaid crowd οδήγησε τα shops του etsy να ξεπουλήσουν πραγματικά!

MERMAID CROWN

Υπάρχουν αρκετοί σχεδιαστές που φτιάχνουν λαμπερά handmade crowns με τις πιο διάσημους να είναι η Corina Alulquoy Brown στο Wild & Free και η Chelsea Shiels στο Chelsea’s Flower Crowns. Εκτός από το mermaid crown, trends γύρω από τις γοργόνες και τη συναρπαστική μυθική τους φύση εμφανίζονται παντού σε μόδα και ομορφιά, και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το mermaid style γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο mainstream.

mermaid crown

Γιατί όμως γοητευόμαστε τόσο από αυτά τα μυθικά πλάσματα της θάλασσας; «Πιστεύω πως η αγάπη μας για τα στέμματα των γοργόνων ξεπηδά από την έξαψη που νιώθουμε για το άγνωστο και τη μαγεία που συνοδεύεται πάντα από την πεποίθηση πως τα παραμύθια που διαβάζαμε από την παιδική μας ηλικία μπορούν να γίνουν πραγματικότητα» λέει η Brown. «Η ζωή μας σήμερα είναι γεμάτη από πράγματα που σκοτώνουν τη μαγεία, όταν λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να ονειρευτούμε και να νιώσουμε ξανά σαν σε παραμύθι είναι σαν να αναβιώνουμε εκείνη την παιδική αίσθηση πως ένα θαύμα είναι μόνο ένα βήμα μακριά».

mermaid crown

Θα είναι, λοιπόν, τα mermaid crown το νέο big think; Η Brown ενώ το βλέπει να κατακλύζει την αγορά, επιμένει πως δεν θέλει να τα δει να χάνουν σταδιακά την αξία τους, όπως συνέβη με τα flower crowns: «Πιστεύω πολύ σε αυτά, απλά ελπίζω να μην φτάσουν στα επίπεδα μαζικής παραγωγής και υπερπροβολής και τελικά κλείσουν γρήγορα τον κύκλο τους όπως τα flower crowns. Όσο σχεδιάζονται και δημιουργούνται στο χέρι, θα διατηρηθεί μια ποσότητα που είμαι σίγουρη πως θα κάνει αυτό το trend να εκτοξευθεί».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί τα προϊόντα για τα φρύδια είναι τα μόνα που πρέπει να πάρετε μαζί σας στις διακοπές

Το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της Olivia Palermo στοιχίζει κάτω από 5€!

Ανακαλύψαμε το πιο δροσερό gel καθαρισμού για φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram