Είναι ένα macaroon-σαν άρωμα; Ή ένα άρωμα σαν macaroon?

La Tentation de Nina by Nina Ricci – Headiness of Indulgence

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, Το άρωμα Nina της Nina Ricci κυκλοφορεί σε μια limited edition, συλλεκτική έκδοση που δεν μοιάζει όμως σε τίποτα με όσα έχυμε δεί ή μυρίσει ως σήμερα. Το νέο, συλλεκτικό άρωμα Le Tentation de Nina (ο πειρασμός της Nina) είναι ένα δημιούργημα μεταξύ της αλυσίδας Ladurée και της Nina Ricci. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, η Nina Ricci συνεργάστηκε με τους ζαχαροπλάστες του διάσημου Ladurée για τη δημιουργία του αρώματος. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη συνέντευξη μεταξύ του αρωματοποιού του οίκου & του σεφ της αλυσίδας Ladurée. Ένα νέο -γλυκό- κεφάλαιο στο παραμύθι της Nina που ξεκίνησε την ιστορία του το 2006 λοιπόν, ξεκινά. Πρόκειται για μια περιπέτεια γεμάτη γλυκές εκπλήξεις, χρώματα και μοναδικές γεύσεις με πρωταγωνίστρια τη σαγηνευτική Nina αλλά και εμάς που πρόκειται να το φορέσουμε όλη την άνοιξη που έρχεται ελπίζντας να αποφύγουμε έτσι τους αληθινούς γλυκούς πειρασμούς (βλ. macaron) καθώς το καλοκαίρι δεν αργεί πολύ ακόμα.

5.Packshot Ambiance La Tentation de Nina

3.Making of Photo La Tentation de NinaΑφού λοιπόν η Nina φέτος μπλέκει σε γλυκές, λαχταριστές περιπέτειες γεμάτες πειρασμούς το μπουκάλι είναι επίσης διαφορετικό. Το μήλο είναι φαγωμένο, ροζ με ίχνη χρυσού που φέρουν λίγη από τη μαγεία του αρώματος. Το ίδιο το άρωμα, ένα macaroon που περιέχει νότες  από τριαντάφυλλο, raspberry, λεμόνι και αμύγδαλο μπλεγμένες με ευωδιές από φρεσκοψημένα macaron, σανδαλόξυλο, White Musk και βανίλια. Ένας πραγματικά γλυκός (αλλά όχι γλυκερός) χυμός που μας βάζει στον πιο απίστευτο πειρασμό.

Όσο για το visual… η Nina ντυμένη με έναν φούξια μανδύα κρατά το πιο γλυκό αντικείμενο του πόθου, το Le Tentation de Nina και μας κοιτάζει ξέροντας πως δεν πρόκειται ούτε εμείς να αντισταθούμε αλλά θα πρέπει, τουλάχιστον ως το Φεβρουάριο. Το συλλεκτικό Le Tentation de Nina θα είναι διαθέσιμο από το Φεβρουάριο στα καταστήματα και εμείς, έχοντας πάρει μια γεύση από τη μυρωδιά του, ανυπομονούμε πραγματικά να το πάρουμε στα χέρια μας.

Δείτε παρακάτω το video της παρουσίασης του αρώματος και ταξιδέψτε γλυκά παρέα με τη Nina.