Η Zendaya έκανε αφέλειες και δείχνει amazing!
Getty Images

Ξέρουμε, η Zendaya δεν είναι πολύ γνωστή στην χώρα μας (κακώς, αν μας ρωτάτε), αλλά στο εξωτερικό είναι huge και ένας από τους λόγους είναι τα μαλλιά της, που αλλάζει διαρκώς. Seriously, σε κάθε της σχεδόν εμφάνιση παρουσιάζεται με νέο look στα μαλλιά της, τις περισσότερες φορές με τη βοήθεια περουκών, αλλά who cares; Το ίδιο συνέβη και στην πρεμιέρα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί (FYI λέγεται Euphoria και είναι παραγωγή του HBO), με την ίδια να περπατά στο κόκκινο χαλί με αφέλειες.

Getty Images

Γιατί ξεχωρίζουμε αυτό το look παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα που έχει δοκιμάσει; Γιατί απλούστατα οι αφέλειες –και πιο συγκεκριμένα οι μακριές αφέλειες που έκανε- είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και γιατί δεν είναι ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται να έχουμε κομμωτή στο σπίτι μας για να κάνουμε styling.

Στο σημείο αυτό βέβαια να σας πούμε πως αν θέλετε να κάνετε και εσείς αφέλειες, είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο γιατί δεν «τα πάνε καλά» με τη ζέστη του καλοκαιριού. Μην πείτε πως δεν σας προειδοποιήσαμε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα