Η βούρτσα προσώπου που πρέπει να έχουμε ΟΛΕΣ μόλις έγινε καλύτερη

Την εμμονή του beauty department με την sonic βούρτσα Clarisonic ίσως την έχετε αντιληφθεί. Συμπεριλαμβάνεται στα πράγματα που θα έπαιρνε μαζί της σε περίπτωση φωτάς η beauty editor μας (μαζι με τα σκυλάκια της) και είναι το ένα πράγμα που θα πάθαινε πανικό αν έχανε. Πως θα μπορούσε λοιπόν το Clarisonic να γίνει καλύτερο; Με μια μοναδική συνεργασία και με μια –ή μάλλον δύο- συλλεκτικές συσκευασίες.

Η Clarisonic είναι υπερήφανη για την συνεργασία της με το Ίδρυμα Keith Haring και τη δημιουργία της πρώτης συλλεκτικής σειράς συσκευών με καλλιτεχνική υπογραφή, που θα είναι διαθέσιμες την περίοδο των εορτών. Πραγματικός οραματιστής ο Keith Haring, αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες στις αρχές της δεκαετίας του 1980, χάρη στα γεμάτα δυναμισμό και ενέργεια έργα του. Ο ακτιβισμός πρωταγωνίστησε στα έργα του και επηρέασε τα μηνύματα που μετέδιδε μέσα από αυτά μέχρι το θάνατό του από AIDS το 1990. Πολλά χρόνια αργότερα, τα έργα του για την αγάπη, τον ανθρωπισμό και την ελευθερία έκφρασης συνεχίζουν να επηρεάζουν, παραμένουν προσιτά, συναισθηματικά και εντυπωσιακά σε όλο τον κόσμο.

Photo: Nikos Karanikolas
Photo: Nikos Karanikolas

Ο συνιδρυτής της Clarisonic, Dr. Robb Akridge έχει αφιερώσει μια δεκαετία στην έρευνα ενάντια στον ιό του HIV/AIDS. «Το δικό του πάθος εμπνέει όλους μας και μας γεμίζει ενθουσιασμό για αυτή τη νέα συνεργασία που προωθεί το μήνυμα της συμπόνιας μέσω της τέχνης του Keith Haring» λέει ο Dr. Robb και συνεχίζει. «Πριν γίνω ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Clarisonic, πέρασα 10 χρόνια ταξιδεύοντας τον κόσμο σαν ερευνητής για τον ιό HIV/AIDS. Αυτή η εμπειρία, με άλλαξε για πάντα. Η συνεργασία μας με το ίδρυμα Keith Haring έχει τόσο μεγάλη σημασία, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους εμάς στην Clarisonic. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεταφέρουμε τόσο το έργο του Keith Haring όσο και το μήνυμά του για συμπόνια, παγκοσμίως».

Η συλλεκτική σειρά αποτελείται από δυο συσκευές Mia 2, LOVE και DANCE, κάθε μια με ένα διαφορετικό από τα θρυλικά σχέδια του Keith Haring και μπορούν να γίνουν δικές σας στα Sephora προς 149€ η μία.

Δείτε ακόμα:

Editor’s Choice: To κραγιόν Morello Lipstick που έγινε αυτόματα κλασικό

Brunette fever: Οι καστανές Ελληνίδες που μας κάνουν να θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας τώρα!

H Μάγδα Αναστασοπούλου μας δείχνει πώς να συνδυάσουμε κραγιόν, ρουζ ΚΑΙ βερνίκι νυχιών

Υπάρχει ελπίδα: Έχουμε 5 τέλεια τρικ για όγκο στα μαλλιά στο λεπτό

#paintedblack: Διαλέξαμε 10 μαύρα μανικιούρ από το instagram