Η Sharon Osbourne έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της – Αποχωρίστηκε το κόκκινο χρώμα
instagram@sharonosbourne

Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια που έβαφε τα μαλλιά της με ένα και μοναδικό χρώμα, το κόκκινο,  η Sharon Osbourne αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο hair look της.

H 67χρονη έκοψε τα μαλλιά της pixie cut, που  είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της εποχής, και τα έβαψε σε μια πλατινέ ξανθιά απόχρωση, με την όποια την είχαμε δει και στα Oscars.

Ο hair colorist της Osbourne, Jack Martin δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που βλέπουμε τη star πριν και μετά από την αλλαγή. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η Sharon έχει 100% λευκές τρίχες και έβαφε τα μαλλιά της μια φορά την εβδομάδα με ένα σκούρο, έντονο κόκκινο χρώμα, τα τελευταία 18 χρόνια. Μου εξήγησε πως ήθελε να κάνει την αλλαγή εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάθε φορά που το επεδίωκε κατέληγε σε καταστροφή. Η Sharon είχε κουραστεί πολύ από τις βαφές μαλλιών ανά εβδομάδα. Δεν της υποσχέθηκα όμως της είπα ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάστηκα συνολικά 8 ώρες από την αρχή μέχρι το τέλος για να πετύχω το πλατινέ ξανθό χρώμα και έτσι, δεν χρειάζεται να βάφει πλέον τα μαλλιά της ανά εβδομάδα».

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/B8rabbApRJd/?utm_source=ig_web_copy_link

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα