Η Selena Gomez δίνει ένα sneak peak από τη ρουτίνα περιποίησής της

photo by instagram/selenagomez

Πολλές φορές βλέπουμε celebrities στα social media και τα κόκκινα χαλιά και εστιάζουμε στην λαμπερή και λεία επιδερμίδα τους. Όλες αυτές λοιπόν μαθαίνουμε ότι έχουν μια σταθερή ρουτίνα skincare, που εμπιστεύονται απόλυτα και δεν αμελούν να χρησιμοποιούν καθημερινά. 

Η Selena Gomez είναι μια από τις celebrities που μοιράζεται μια τέτοια ιστορία ρουτίνας της επιδερμίδας της και πώς την προετοιμάζει πριν εφαρμόσει μακιγιάζ. Αυτό που θα σας ενθουσιάσει περισσότερο είναι το βήμα της για να ανακουφίσει το πρήξιμο των ματιών της.

Πρώτα από όλα, η Selena θεωρεί ότι το να έχετε μια θετική και αισιόδοξη νοοτροπία είναι εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι του να φροντίζετε τον εαυτό σας. Η skincare τελετουργία της ξεκινά με το να φτιάξει μια όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα: ανάβει κεριά και εφαρμόζει αιθέρια έλαια στα χέρια της. Έπειτα, τοποθετεί patches ματιών για να απομακρύνει το πρήξιμο από τη περιοχή των ματιών της. Τα patches που χρησιμοποιεί έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε εκχύλισμα αγγουριού και καρπουζιού και προσφέρουν ενυδάτωση και δροσερή αίσθηση. 

Η ίδια επισημαίνει πως λατρεύει να προετοιμάζει καλά το πρόσωπό της πριν προχωρήσει στην εφαρμογή μακιγιάζ. Γι’ αυτό και όση ώρα αφήνει τα patches ματιών να κάνουν τα μαγικά τους, τοποθετεί έναν ορό προσώπου για λάμψη και ενυδάτωση. Ο ορός αυτός περιέχει υαλουρονικό οξύ και αφήνει ένα απαλό και ενυδατωμένο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Έτσι η σταρ καταφέρνει να έχει την ιδανική βάση για το μακιγιάζ της, που συνήθως αποτελείται από το χαρακτηριστικό της cat eye και τη λαμπερή επιδερμίδα της.