Οι πιο γνωστοί hairstylists σας δείχνουν πώς να χτενίσετε τα μαλλιά σας όπως οι celebrities

Ένα Signature Style- 3 TΡΟΠΟΙ

Δεν είναι καθόλου κακό να έχετε το δικό σας στιλ μαλλιών. Ξέρετε, όμως, τι θα ήταν ακόμα καλύτερο; Να είχατε κάποια τρικ που θα του έδιναν νέα πνοή εύκολα και γρήγορα. Εμείς ρωτήσαμε τους επαγγελματίες που κρύβονται πίσω από αυτές τις red carpet πρωταγωνίστριες και μάθαμε τις τεχνικές τους.

Η Βlack-Tie Aλογοουρά της Reese

Μας αρέσει το οξύμωρο αυτού του casual χτενίσματος σε συνδυασμό με ένα υπέρκομψο outfit. Με μερικές μικρές προσαρμογές από το hairstylist της Reese Witherspoon, Adir Abergel, η αλογοουρά σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Εικόνα 1-Ατημέλητο

«Αυτή η ατημέλητη εκδοχή φαίνεται cool, γιατί δεν είναι επιτηδευμένη» λέει ο Abergel. Ψεκάστε ένα σπρέι διαμόρφωσης και με ένα σίδερο δημιουργήστε σπασίματα στις άκρες. (L’ Oréal Professionnel, Steampod, €200, στα κομμωτήρια. Οribe, Dry Texturizing Spray, στα Heaven on Earth, €25)

Εικόνα 2-Άψογο
Προετοιμάστε τα μαλλιά με έναν αφρό για όγκο και στέγνωμα. Κάντε πλαϊνή χωρίστρα και πιάστε τα αλογοουρά, αφήνοντας έξω μια τούφα. Τυλίξτε αυτή την τούφα γύρω από τη βάση της αλογοουράς για να κρύψετε το λαστιχάκι και στερεώστε με τσιμπιδάκια.( Moroccanoil, Volumizing Mousse, €25,90, στα κομμωτήρια)

Εικόνα 3-Retro Glam 

Το ογκώδες στιλ των 60s «έχει πολύ καθαρές γραμμές». Πρώτα κάντε μια πλαϊνή χωρίστρα. Κρεπάρετε στο στεφάνι, βουρτσίστε απαλά από πάνω και δέστε τα μαλλιά στον αυχένα. «Ψεκάστε ένα σφουγγαράκι με σπρέι λάμψης και περάστε το πάνω από τα μαλλιά για ένα απαλό τελείωμα». (L’ Oréal Paris, Elnett Satin, Precious Oil, €5,95)

Δείτε κι άλλα τρικ για να είναι τα μαλλιά σας πάντα στην «τρίχα» στο νέο InStyle Αυγούστου -Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.