Η Paris Hilton έκανε ένα ασυνήθιστο για την ίδια χτένισμα και μας πήγε πίσω στη δεκαετία των ’90ς

photo by instagram.com/parishilton/

Την Paris Hilton μπορεί  εύκολα να την εντοπίσει κανείς σε χιλιάδες κόσμου από τo χαρακτηριστικό ξανθό χτένισμά της. Συνήθως έχει ένα κλασικό, αλλά ωραίο καρέ κάτω από το πηγούνι ή τοποθετεί συγκεκριμένα extensions, ως σήμα κατατεθέν των εμφανίσεών της. Τελευταία, πρόσθεσε μια νοσταλγική νότα στην κουπ της και πολλά μπράβο της.

Η Paris έκανε το ντεμπούτο της με μια υψηλή αλογοουρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία των ’90ς μέσω instagram λίγες ημέρες πριν. Ο hair expert, Eduardo Ponce, έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Οι άκρες των μαλλιών της έχουν απαλούς κυματισμούς και κατά πάσα πιθανότητα φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν και extensions (που η ίδια αγαπάει πολύ) για να δημιουργηθεί η μακριά και υπέροχη αλογοουρά.

Ο Eduardo δεν ανέφερε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να πετύχει αυτή την κουπ στην ανάρτησή του, αλλά έκανε tag όλα τα hair brands με τους θαυμαστές της Paris να αφήνουν επιφωνήματα για την εμφάνισή της με ένα τόσο εντυπωσιακό ponytail.

Καμία glam ‘90 εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μακιγιάζ που να κομποζάρει με εκείνη τη δεκαετία. Ο expert Steven Tabimba χρησιμοποίησε ουδέτερες και ματ αποχρώσεις σε μάτια και ζυγωματικά, ενώ πέρασε έντονο lipgloss από τα χείλη.