Η Όλγα Κεφαλογιάννη ποζάρει στο Instagram δίχως ίχνος μακιγιάζ

Ndp Photo Agency

Εάν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό από την καραντίνα είναι πως εμείς οι γυναίκες όσο μένουμε σπίτι έχουμε την ευκαιρία να περιποιηθούμε περισσότερο τον εαυτό μας και να κάνουμε όλες τις μάσκες προσώπου που δεν προλαβαίναμε να κάνουμε τόσο καιρό. Επίσης, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να μείνουμε μακριά από το μακιγιάζ και να αφήσουμε την επιδερμίδα μας καθαρή και ενυδατωμένη. Πολλές celebrities -και όχι μόνο- ανεβάζουν τις no make up φωτογραφίες τους στο Instagram τώρα που μένουν στο σπίτι.

Ανάμεσα τους και η βουλευτής, Όλγα Κεφαλογιάννη. Η πολιτικός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς να έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της, κάνοντας τους followers της να σχολιάσουν το πόσο ήρεμη φαίνεται.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της μίλησε για την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας αυτή τη περίοδο και πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. «Δείχνουμε στην πράξη την αλληλεγγύη μας στη μεγάλη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας. Το ελάχιστο για εμάς τους βουλευτές είναι να καταβάλουμε το 50% της βουλευτικής μας αποζημίωσης. Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε δίπλα, με κάθε μέσο, σε όσες και όσους έχουν ανάγκη».