Η νέα digital καμπάνια της VICHY για τη Neovadiol με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη δίνει στην εμμηνόπαυση μια αλλιώτικη αίσθηση φρεσκάδας

Κάποιες φορές χρειάζεται ένα οικείο πρόσωπο για να μπορεί κανείς να δει κάποια σοβαρά θέματα με μια ανάλαφρη διάθεση. Δίπλα στο ανάλαφρη εδώ μπορεί να μπει το αριστουργηματική. Κι είναι αριστουργηματική η Μαρία Καβογιάννη. Μια σπουδαία ηθοποιός και μια συναρπαστική γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν χρειάζεται να έχει κάποιος συναναστραφεί μαζί της για να δει την αληθινή ομορφιά στις κινήσεις, στο γέλιο, αλλά και στο πρόσωπό της. Είναι τα μάτια της τέτοια, ή ακόμη καλύτερα η ματιά της που για πρώτη φορά συνωμοτεί με μια σπουδαία εταιρεία ομορφιάς για να αναδείξει, φωτίσει και αλλάξει τον τρόπο που η εμμηνόπαυση στέκεται δίπλα ή μπροστά από κάθε υπέροχη γυναίκα. Μαγική αυτή η συνύπαρξη. Κι είναι μαγική και η αίσθηση που αφήνει η νέα digital καμπάνια της Vichy για τη Neovadiol, με πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Μαρία Καβογιάννη.

Πατήστε το play κι αφήστε την υπέροχη ενέργεια της Μαρίας Καβογιάννη να μιλήσει στην καρδιά σας. Μοιραστείτε το άρθρο. Στείλτε το σε φίλες που ετοιμάζονται να μπουν στην εμμηνόπαυση, είναι στο κατώφλι της ή απλώς τη διανύουν κι έχουν ανησυχίες γι' αυτή την τόσο αλλιώτικη περίοδο της ζωής κάθε γυναίκας.

Η εμμηνόπαυση είναι ένα βιολογικό στάδιο κατά το οποίο οι ορμόνες προκαλούν αλλαγές στο σώμα, τη διάθεση και την επιδερμίδα. Την ίδια στιγμή όμως, η εμμηνόπαυση αποτελεί και μια νέα ευκαιρία για κάθε γυναίκα να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες της, να θέσει νέους στόχους και να δώσει νέα υπόσταση στη δημιουργικότητά της.

Η VICHY πρωτοστατεί για περισσότερο από 20 χρόνια στην επιστημονική έρευνα μελετώντας την επίδραση των ορμονικών παραγόντων στην επιδερμίδα. Σήμερα, επαναλανσάρει την εξειδικευμένη σειρά Neovadiol, που επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας σε κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης.

Μαζί με την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη, δίνουν φωνή στις γυναίκες παρουσιάζοντας μια καμπάνια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης των γυναικών. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με την επιδερμίδα τους σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης και να μοιράζονται την εμπειρία τους, δημιουργώντας έτσι μια κοινότητα φροντίδας, στήριξης και αμοιβαίας κατανόησης.

“Αυτή η συνεργασία με τη VICHY δεν αποτελεί για εμένα μια απλή συνεργασία. Είναι ένας τρόπος, ένα μέσο για να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για ένα θέμα που αποτελεί taboo. Ένας τρόπος για να βρούμε φωνή όλες μας και να πούμε ‘ναι, περνάω εμμηνόπαυση’. Είναι κομμάτι της ζωής μας που είναι αναπόφευκτο και συνάμα όμορφο. Αρκεί να ενημερωνόμαστε για αυτό, να το συζητάμε ανοιχτά και να το υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και επιμονή”, σημειώνει η Μαρία Καβογιάννη και μ’ αυτά και μ’ αυτά δίνει το πιο ωραίο σκούντηγμα σε κάθε γυναίκα που δεν ξέρει πώς να συμφιλιωθεί με το χρόνο.

Η VICHY, μένοντας πιστή στο όραμά της για την ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα στάδια της ζωής τους, στηρίζει έμπρακτα την δράση της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης προσφέροντας χορηγική υποστήριξη για τη διεξαγωγή κλινικών μελετών για τις ορμονικές διαταραχές των γυναικών κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

H ιστοσελίδα της VICHY προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες για την εμμηνόπαυση και τις επιπτώσεις της στην επιδερμίδα και την ψυχολογία της κάθε γυναίκας, καθώς και υποστήριξη και συμβουλές από ειδικούς.