Η Naomi Osaka περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για την αντηλιακή προστασία
photo by instagram/naomiosaka

Η Naomi Osaka δεν είναι παθιασμένη μόνο με τον αθλητισμό, αλλά και με την περιποίηση της επιδερμίδας εξίσου. Δίνει μάλιστα ιδιαίτερη σημασία στην ανάγκη χρήσης αντηλιακής προστασίας ανεξαρτήτως του χρώματος της επιδερμίδας! Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το νέο της εγχείρημα, τη δημιουργία και κυκλοφορία της δικής της εταιρείας skincare και περνάει ένα υπέροχο μήνυμα.

Αφιερώνοντας αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού έμαθε από νωρίς την αξία της αντηλιακής προστασίας, αλλά γνωρίζει ότι δεν το αντιμετωπίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, ειδικά όσα άτομα έχουν σκουρότερες επιδερμίδες, για αυτό και θέλησε να τοποθετηθεί  σχετικά με αυτό. “Δεν δημιούργησα απλά αντηλιακά προϊόντα που δεν περιέχουν επιβλαβή χημικά συστατικά, αλλά θέλω μέσα απ’ αυτά να απορρίψω το μύθο ότι επειδή κάποιος έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα δεν καίγεται”, είπε χαρακτηριστικά η σταρ του παγκόσμιου τένις σε μια συνέντευξή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KINLÒ (@kinloskin)

Η Naomi περνάει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι όλοι και πάντοτε χρειάζεται να προστατεύουν την επιδερμίδα τους από την ηλιακή ακτινοβολία και τον καρκίνο του δέρματος. Όταν μάλιστα αποκάλυψε και την κυκλοφορία της δικής της εταιρείας Kinlo, επισήμανε ότι ένας από τους στόχους της είναι να προστατέψει και να αναζωογονήσει κυρίως τις σκουρότερες επιδερμίδες. 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KINLÒ (@kinloskin)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα