Η Μαρία Κορινθίου είναι πλέον ξανθιά

Κάτι είχαμε καταλάβει πως έκρυβε η όμορφη ηθοποιός κάτω από το τουρμπάνι της, τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου, η οποία επιτέλους έκανε τα «αποκαλυπτήρια» και φωτογραφήθηκε με το νέο κατάξανθο μαλλί της. Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το Κατερινιώ στη θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» άλλαξε look στα μαλλιά της, και είναι πλέον ξανθιά. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία, καθώς το ξανθό μαλλί είχε συζητηθεί από τότε που ανακοινώθηκε η διανομή και έγινε γνωστό πως θα υποδυόταν το Κατερινιώ, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που πρώτη ενσάρκωσε η αλησμόνητη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όταν σε παλαιότερη συνέντευξη είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε εξηγήσει πως υπήρχαν δύο ενδεχόμενα: είτε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά είτε να υποδυθεί το Κατερινιώ ως μελαχρινή.

maria korinthiou Μαρία Κορινθίου ξανθιά
Photo Credit: Instagram

Η Μαρία Κορινθίου δεν είχε βάψει ποτέ τα μαύρα μακριά μαλλιά της, που αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της,  όμως αποφάσισε να τολμήσει την αλλαγή, η οποία μπορούμε να πούμε πως ήταν γενναία.

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Μάλιστα ο illustrator και κομίστας, Νικόλας Στεφαδούρος, δημιούργησε ένα comic strip με θέμα τα ξανθά μαλλιά της Μαρίας Κορινθίου, που η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Photo Credit: Instagram Μαρία Κορινθίου ξανθιά
Photo Credit: Instagram

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε με τα νέα της ξανθά μαλλιά, τα οποία έκρυβε εδώ και λίγες μέρες κάτω από ένα τουρμπάνι με μεγάλη μυστικότητα, και φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του Downtown, προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων. Η ίδια δήλωσε πως το πρώτο σοκ ήταν ισχυρό καθώς δεν έχει συνηθίσει να αντικρίζει τον ξανθό εαυτό της στον καθρέφτη.

maria korinthioy xanthia Μαρία Κορινθίου ξανθιά
Photo Credit: Instagram

Εμείς βρίσκουμε ότι της πάει πολύ.
Εσάς πως σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram