Η Μαρία Μπεκατώρου ανακάλυψε το τέλειο κραγιόν για την άνοιξη

Η άνοιξη είναι πλέον για τα καλά εδώ και μαζί της ήρθε η τάση για τις πιο «ζωντανές» και ανοιχτές αποχρώσεις στο μακιγιάζ. Η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελεί εξαίρεση και έχει ήδη ανακαλύψει το τέλειο κραγιόν που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η υπέροχη ματ απόχρωση Vibrant Melon από τη σειρά Perfectly Matte της Avon, για τέλειο, πλούσιο χρώμα που διαρκεί για ώρες με μια μόνο εφαρμογή.

bekatwrou, red, lipstick

Ακόμα κι αν δεν αγαπάτε όσο εμείς την υφή των ματ κραγιόν, η γλυκιά παρουσιάστρια σας δίνει η λύση, προσθέτοντας από πάνω το ενυδατικό lipgloss Ultra Glazewear της Avon στην απόχρωση Strawberry Shine. Είτε τα φορέσετε μόνα τους, είτε σε συνδυασμό, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει, κάνοντας τα χείλη σας να ξεχωρίζουν.

avon
Κραγιόν 12,90€ – Lipgloss 12,50€

Τα προϊόντα Avon τα βρίσκετε μέσω αντιπροσώπων Avon. Αν δεν γνωρίζετε κάποιον αντιπρόσωπο, μπορείτε να εγγραφείτε στην Avon για να αγοράζετε τα προσωπικά σας προϊόντα. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο sellavon.gr και θα σας καλέσουν για λεπτομέρειες. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης:

Έχετε κοντό καρέ; Η Miranda Kerr σας δίνει ιδέες για να κάνετε διαφορετικά χτενίσματα

Lipstick-holics πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αυτό το βίντεο

Αυτό είναι το νέο beauty brand που πρέπει να γνωρίσετε

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram