Η Mandy Moore είναι πλέον officially ξανθιά και μας γύρισε πίσω στα 00’s

Instagram @mandymooremm

Ούτε η Mandy Moore δεν ξέφυγε από το απόλυτα καλοκαιρινό hair trend, επιστρέφοντας και πάλι στο ξανθό μετά από πολλά χρόνια, αφού όπως είπε ήθελε πολύ μία μεγάλη αλλαγή!

Και παρ’ότι έχει υπάρξει ξανά ξανθιά στο παρελθόν, η αλλαγή ήταν όντως μεγάλη και μας εξέπληξε ευχάριστα!

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, επέλεξε την πιο καλοκαιρινή και hot απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά της, θέλοντας να ανανεωθεί για τη σεζόν! Άλλωστε οι αλλαγές γίνονται πάντα για καλό.

Η τάση του ξανθού φαίνεται πως μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο στις παρέες των διασήμων. Μάλιστα ήδη η Selena Gomez, η Billie Eilish αλλά και η Lucy Hale, υιοθέτησαν το ξανθό που θυμίζει κάτι, από παλιό, καλό και κλασικό Χόλιγουντ.

Η Mandy Moore έχει υπάρξει μελαχρινή για περισσότερα από δέκα χρόνια, αλλά το ξανθό ήταν πάντα ένα χρώμα που της πήγαινε πολύ, αφού τη θυμόμαστε πάντα ξανθιά στα 90’s και τα 00’s , που υπήρξε και teen icon.

H Mandy Moore ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα πως επέστρεψε στο ξανθό για το καλοκαίρι. Αυτό μας λέει πως ίσως τελικά να μην κρατήσει το χρώμα αυτό για πολύ αλλά σίγουρα η ανανέωση αυτή της πηγαίνει πολύ (και μας πάει κι εμάς πολλά χρόνια πίσω). Η ίδια είπε ακόμα πως θεωρεί πολύ διασκεδαστικό το νέο της χρώμα ενώ δηλώνει ερωτευμένη με τα νέα της μαλλιά!

Εμείς πάντως ελπίζουμε να το κρατήσει λίγο παραπάνω το νέο της χρώμα, γιατί πραγματικά της πάει πολύ.

Εις το επανιδείν!