Η Lucy Boynton εμφανίστηκε στα Oscar με hair look που θα αντιγράψουμε όλες μας αυτή την άνοιξη

Getty Images

Είναι νέα, ταλαντούχα και πολύ, πολύ όμορφη. Μας έχει κερδίσει τόσο με το στιλ της -ειδικά μετά τον ρόλο της στη σειρά του Netflix The Politician έγινε και style icon για τις περισσότερες από εμάς- όσο και με τα beauty looks που τολμά να δοκιμάζει στο κόκκινο χαλί.

Ευτυχώς για όλες μας, η Lucy Boynton δεν μας απογοήτευσε με την εμφάνιση της στα Oscar. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φορώντας μία Chanel δημιουργία σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις και ήταν πραγματικά πολύ κομψή.

Βέβαια, εμείς λατρέψαμε περισσότερο το hair look της και πολύ περισσότερο το γεγονός πως μπορούμε να το πετύχουμε και εμείς. Τα μαλλιά της Lucy Boynton ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες, ενώ ακριβώς επάνω στη χωρίστρα είχε τοποθετήσει μία σειρά από πέρλες, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αυτό το hair look είναι μία από τις τοπ beauty τάσεις για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2020 καθώς το είδαμε να πρωταγωνιστεί σε πολλά fashion shows στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Μπορούμε μάλιστα να το πετύχουμε και εμείς πολύ εύκολα. Αρκεί να προμηθευτούμε από καταστήματα με είδη κατασκευών, πέρλες, οι οποίες διαθέτουν μία πλατιά πλευρά ώστε να μπορούμε να τις τοποθετήσουμε στα μαλλιά μας.

Στη συνέχεια χρειαζόμαστε απλώς την κόλλα για τις βλεφαρίδες μας, η οποία θα μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε τις πέρλες στα μαλλιά μας. Έτσι αυτή την άνοιξη, δεν έχουμε από το να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Lucy Boynton και να πειραματιστούμε με τα hair looks μας.

Getty Images