Η Kim Kardashian υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά hair trends των 90s

Αν μεγαλώσατε στα 90s/00s, τότε σίγουρα θυμάστε πόσο μεγάλο trend ήταν τότε οι χοντρές, έντονες ξανθές ανταύγειες. Πλέον, τα ανοίγματα στα μαλλιά έχουν στόχο να φαίνονται εντελώς φυσικά (hello balayage), αλλά να που ίσως η ξεχασμένη αυτή τάση επιστρέφει.

Στο πλαίσιο του απίστευτα δυναμικού comeback των 90s και early 00s, φαίνεται πως εκτός από τα scrunchies, στο προσκήνιο έρχονται ξανά και αυτές οι καθόλου διακριτικές ανταύγειες. Ναι, αυτές που ιδανικά δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε ποτέ ξανά στη ζωή μας.

Πρώτη fan τους για φέτος η Kim Kardashian, η οποία όμως ευτυχώς υιοθέτησε την τάση στην πιο minimal εκδοχή τους, επιλέγοντας για τις ανταύγειες μία ζεστή, μελί απόχρωση που δεν κάνει έντονη αντίθεση με τα πλέον καστανά μαλλιά της.

View this post on Instagram

The new Mattes Collection features the ultimate glam essentials to recreate an iconic 90’s look. Shop the collection today at KKWBEAUTY.COM & enjoy FREE SHIPPING on all $50+ domestic orders! #KKWBEAUTY

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Καθώς ό,τι φοράει η Kim τείνει να γίνεται huge τάση, κάτι μας λέει πως πολλές ακόμα διάσημες και μη θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αν και ιδανικά εμείς θα θέλαμε να απαγορευτούν οι συγκεκριμένες ανταύγειες.

Η δική μας αγαπημένη τάση πάντως όσον αφορά το χρώμα στα μαλλιά για το φετινό φθινόπωρο ακούει στο όνομα copper. Δείτε παρακάτω τις διάσημες που την έχουν υιοθετήσει και εμπνευστείτε για την επόμενη σας αλλαγή