Η Ιωάννα Μπέλλα έκοψε τα μαλλιά της

Η Ιωάννα Μπέλλα, το πανέμορφο μοντέλο και μεγάλη νικήτρια των φετινών καλλιστείων, είναι γνωστή για την μεσογειακή ομορφιά της. Τα θερμά χρώματα της επιδερμίδας της, τα μεγάλα, εκφραστικά της μάτια και φυσικά τα πλούσια μακριά μαύρα μαλλιά της, είναι το σήμα-κατατεθέν του νεαρού μοντέλου.
Ή μήπως όχι;

Photo credit: Instagram Ιωάννα Μπέλλα καρέ
Photo credit: Instagram

Σήμερα, συνέβη κάτι που δεν περιμέναμε: η Ιωάννα Μπέλλα έκοψε τα μαλλιά της και ενέδωσε στην γοητεία του καρέ.

bella ioanna mallia Ιωάννα Μπέλλα καρέ

Η ίδια ανέβασε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία φαίνεται μαζί με τον κομμωτή της, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, την ώρα που της κόβει τα μακριά μαύρα μαλλιά της.

Ioanna Bella kare Ιωάννα Μπέλλα καρέ

Ιωάννα Μπέλλα καρέ ioanna bella kare

H Ιωάννα ζήτησε ένα «απλό καρέ με σκούρα μαλλιά», ένα από τα πιο διαχρονικά και σέξι κουρέματα, το οποίο φέτος προτίμησαν αρκετές celebrities της εγχώριας showbiz.

ioanna bella kare Ιωάννα Μπέλλα καρέ

Μας έκανε εντύπωση η απόφαση της Ιωάννας Μπέλλα να κόψει τόσο πολύ τα μαλλιά της, μιας και συνήθως οι κοπέλες με τόσο μακριά μαλλιά δυσκολεύονται να τα αποχωριστούν αλλά συμφωνούμε πολύ στην επιλογή του καρέ. Το καρέ είναι ένα κούρεμα που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες, και προσδίδει κομψότητα και φρεσκάδα στο στυλ, κάτι που συνέβη και με την Ιωάννα η οποία, μετά το κούρεμά της, εμφανίστηκε πολύ ανανεωμένη.

Ιωάννα Μπέλλα καρέ ioanna bella

Εμείς, της ευχόμαστε μεγειά!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram