Η Hailey Bieber έχει μια “εξωφρενικά” φωτεινή επιδερμίδα (κι έχουμε τους λόγους)

photo by instagram.com/haileybieber

Έχετε δει ποτέ πρόσωπο να λάμπει σαν αυτό; Αυτή είναι η ερώτηση που όλοι κάνουμε στα chat rooms βλέποντας κάποιο instagram Story της Hailey Bieber, στο οποίο η επιδερμίδα της δείχνει πραγματικά – εξωφρενικά – λαμπερή (και χωρίς κανένα φίλτρο).

“Λαμπερή επιδερμίδα και σκούρα χείλη για το φθινόπωρο παρακαλώ”, έγραψε σε κάποια της ανάρτηση, δείχνοντας τη δική της άποψη για την τάση της σεζόν.

Έχοντας τοποθετηθεί πολλάκις η ίδια για τα οφέλη της κατανάλωσης νερού για ένα υγιές δέρμα, η Bieber είναι ξεκάθαρα λάτρης της μάσκας ματιών (που δηλώνει κατά καιρούς ότι κάνει συχνά), ενώ χρησιμοποιεί  συστατικά όπως πεπτίδια και νιασιναμίδη, προκειμένου να διατηρήσει την επιδερμίδα του προσώπου της σε τέλεια κατάσταση. Έχει επίσης υμνήσει στο παρελθόν τα ευεργετικά αποτελέσματα της χρήσης αντηλιακού όλο το χρόνο!

Εν τω μεταξύ, τα σκούρα χείλη είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη σεζόν κι η ίδια δείχνει να τα υιοθετεί. Το ρεπορτάζ μάλιστα λέει ότι χρησιμοποιεί ματ κραγιόν, που έχουν διάρκεια.

Συνδυάζοντας την λαμπερή της επιδερμίδα με ένα κομψό κότσο-à la Sarah Jessica Parker-και απλούς χρυσούς κρίκους, η Bieber είναι η επιτομή της ομορφιάς ενός μοντέλου που αρέσκεται στο να δρα αλλιώτικα και με συνέπεια στα πρέπει της.