Η Hailey Bieber δίνει τη συνταγή για τα τέλεια beach waves της

photo by instagram/haileybieber

Η Hailey Bieber λατρεύει να μοιράζεται τις αγαπημένες τις ρουτίνες ομορφιάς στα social media και ειδικά στο κανάλι της στο Youtube, καθώς μετά τη βραδινή skincare ρουτίνα της και τη σπιτική θεραπεία προσώπου, ήρθε και η στιγμή για να αποκαλύψει πως πετυχαίνει τα τέλεια beach waves της.

Spoiler alert: είναι πολύ πιο εύκολα από όσο θα νόμιζε κανείς και κατάλληλα και για αρχάριους.

Η Hailey προτιμάει να αφήνει στην άκρη τις συσκευές για μπούκλες και εμπιστεύεται την ισιωτική της που τη βολεύει περισσότερο. Δεν δίνει ακριβείς οδηγίες για τις κινήσεις της, αλλά αυτό που επισημαίνει είναι ότι σχηματίζει τη μορφή ενός κύματος σε κάθε τούφα και έτσι δουλεύει το ωραιότερο αποτέλεσμα. Πριν όμως προχωρήσει στο styling των μαλλιών της, τα προετοιμάζει καλά, κάνοντας ένα σωστό λούσιμο και χρησιμοποιεί οπωσδήποτε ένα σπρέι για όγκο προτού τα στεγνώσει. Αφού ολοκληρώσει το στέγνωμα, περνάει ένα ακόμη σπρέι στα μαλλιά της, αυτή τη φορά όμως η ετικέτα του λέει “texturizing”. Έπειτα, μαζεύει ψηλά το επάνω μέρος των μαλλιών της και ξεκινάει με την ισιωτική της να δουλεύει από τα κάτω και σιγά σιγά προχωράει στα επάνω. Αφού τελειώσει με όλα της τα μαλλιά, διορθώνει τις τούφες που πιστεύει ότι έχουν ατέλειες και περνάει λίγο ακόμα texturizing spray. Δίνει τις τελευταίες πινελιές στο χτένισμα της, ολοκληρώνοντας με dry shampoo και λακ για να σταθεροποιηθεί η κάθε κίνηση.

Ρίξτε μια ματιά στο video της Hailey για να έχετε τα τέλεια beach waves στο επόμενο ραντεβού ή την επόμενη βραδινή σας έξοδο.