Η FOREO ευνοεί την κουβέντα γύρω από την προστασία του πλανήτη

Η FOREO που καινοτομεί χρόνια στον τομέα της περιποίησης και του skincare, γιορτάζει την Ημέρα της Γης ευνοώντας την κουβέντα γύρω από την προστασία του πλανήτη.

Ο σουηδικός κολοσσός στο κομμάτι του skin-tech, αντιτίθεται σε μία από τις πιο κοινές πρακτικές στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, την αλόγιστη σπατάλη και επιλέγει την ποιότητα. Τη στιγμή που τα ηλεκτρονικά απορρίμματα αυξάνονται ραγδαία και τα όρια του πλανήτη δοκιμάζονται, η FOREO επιλέγει να κατασκευάσει προϊόντα ανθεκτικά, ποιοτικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο Boris Trupcevic, CEO της FOREO, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η FOREO αποτελεί ένα πελατοκεντρικό brand που δεσμεύεται καθημερινά με στόχο να κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ανθεκτικά προϊόντα. Οι πελάτες μας το αναγνωρίζουν και μας εμπιστεύονται από τα πρώτα μας βήματα. Επικοινωνήσαμε με εκατοντάδες από τους πρώτους μας πελάτες ώστε να λάβουμε feedback για να είμαστε σίγουροι πως συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.  Ήταν πραγματικά μία μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε τις ιστορίες τους σχετικά με το εμβληματικό προϊόν περιποίησης και καθαρισμού προσώπου, το LUNA, που κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.  Αυτό που έκανε τις συγκεκριμένες εμπειρίες ξεχωριστές, είναι το γεγονός ότι όλοι οι χρήστες σχολίασαν πως τα προϊόντα δουλεύουν κανονικά ακόμα και μετά από 8 χρόνια χρήσης και δείχνουν το ίδιο όμορφα και καθαρά όπως όταν ήταν στην αρχή, διατηρώντας την υγεία της μπαταρίας τους σε υψηλό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο ικανοποιήσαμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε τον πλανήτη μας υγιή μειώνοντας τα ηλεκτρονικά απορρίμματα.»

Χειροκρότημα λοιπόν στην FOREO, που κατανοώντας την επείγουσα ανάγκη για αειφορία, ξεκίνησε την περιβαλλοντική εκστρατεία με τίτλο «Make It Last, Not Break Fast»! Μια εκστρατεία που έρχεται να βγει μπροστά την Ημέρα της Γης (που είναι στις 22 Απριλίου).

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως όλες οι συσκευές της FOREO είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, εξαιρετικά υψηλή απόδοση της φόρτισης USB, ενώ δεν χρειάζονται ανταλλακτικά, όπως τα εμβληματικά LUNA 3 και UFO 2, που προσφέρουν μοναδικό καθαρισμό, επαγγελματική περιποίηση και κυρίως εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς και την ανταλλαγή επικίνδυνων και τοξικών συστατικών με πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές. Ξεκάθαρα λοιπόν ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες καλούνται να λάβουν θέση είναι πολύ απλός. Κι αυτός είναι να κάνουν τα προϊόντα τους όσο πιο ανθεκτικά γίνεται στο χρόνο.

Γίνετε κι εσείς μέρος της αλλαγής και επιλέξτε ποιότητα.

Αναζητήστε τις φανταστικές εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η FOREO για να γιορτάσει την Ημέρα της Γης εδώ.

Οι skintech συσκευές της FOREO και όλες οι λύσεις επαγγελματικής περιποίησης είναι διαθέσιμα στο www.foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα