Η Eva Longoria αποκάλυψε πως διατηρεί το χρώμα των μαλλιών της εν μέσω καραντίνας

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ανυπομονεί να ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τις έχει λείψει να την περιποιούνται και να την φροντίζουν. Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει κουραστεί να βλέπει τη ρίζα της άβαφη.

Η καραντίνα βέβαια έχει κάνει πολλές από εμάς να πάρουμε την απόφαση και να ξεκινήσουμε να περιποιούμαστε μόνες μας τα μαλλιά μας. Ναι, ακόμα και να τα βάψουμε μόνες μας ακολουθώντας τα tips του κομμωτή μας.

Εάν όμως θέλετε να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να ανοίξουν τα κομμωτήρια για να βάψετε τα μαλλιά σας, η Eva Longoria έχει να μας προτείνει την τέλεια λύση.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε πως καταφέρνει εκείνη να διατηρεί το χρώμα των μαλλιών της. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το Magic Root Cover Up της L’Oreal Paris, ένα σπρέι που μας βοηθά να καλύψουμε τις λευκές τρίχες και να φαίνεται σαν να έχουμε βάψει μόλις τα μαλλιά μας.

Αυτό το σπρέι μάλιστα μπορείτε να το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο ενώ χρειάζονται μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/tv/B_P8uwwJt03/?utm_source=ig_embed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα