Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στηρίζοντας την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας, εχθές Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων – οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies και ακολουθώντας το παράδειγμα του Eiffel Tower στο Παρίσι, του Empire State Building στην Νέα Υόρκη, του Duomo στο Μιλάνο και άλλων 200 κτιρίων σε 70 χώρες.

Η εκδήλωση, που έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά προσέλκυσε πλήθος κόσμου που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την εντυπωσιακή φωταγώγηση. Ηθοποιοί, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι όλων των μέσων τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

dimotiko theatro peiraia

Ο κος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», και η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής τόνισαν για άλλη μία φορά την σημαντικότητα της πρόληψης  και της έγκαιρης διάγνωσης και ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο για την υποστήριξη στον σκοπό της Εκστρατείας.

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, κα Ελένη Μενεγάκη.

Η Estee Lauder ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές που με την ευγενική τους συμμετοχή συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και της διάδοσης του μηνύματος της Εκστρατείας: τον Δήμαρχο Πειραιά κο Ιωάννη Μώραλη, τον Ο.Π.Α.Ν και το προσωπικό το, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το προσωπικό του, τον κο Μιχάλη Τσαουσόπουλο για την ευγενική του συμμετοχή και την κυρία Ελένη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder.

Διαβάστε επίσης:

Ορίστε πώς θα δημιουργήσετε βήμα βήμα το τέλειο, σέξι, βραδινό χτένισμα με όγκο!

Ο celebrity makeup artist Vincent Oquendo αποκάλυψε τα μυστικά του αψεγάδιαστου δέρματος των σταρ του Hollywood

Αγαπάτε τον Harry Potter και το μακιγιάζ; Τότε θα λατρέψετε αυτά τα πινέλα-ραβδιά!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram