Η Courtney Love αποχωρίστηκε το μακρύ καρέ της

photo by: instagram.com/courtneylove/

Ω, ναι! Η Courtney Love είναι πλέον επίσημα μέλος του Pixie Cut Club. Ενός κλαμπ που έχει στις τάξεις του αρκετές διασημότητες που έχουν υιοθετήσει το κομψό και κοντό χτένισμα μέσα στο 2021, όπως η Demi Lovato, η Rihanna, η Janelle Monáe και η Cardi B.

Η Love μοιράστηκε μια φωτογραφία του νέου κουρέματος μέσω instagram λίγες ημέρες πριν. Η λεζάντα έγραφε τη λέξη “LIBERTE!” κι ακολούθησαν emoji με το κοντό κούρεμα και το κλείσιμο του ματιού. Η γαλλική λέξη σημαίνει ελευθερία, υπονοώντας ότι η Love πιθανώς αισθάνθηκε μια αίσθηση ανακούφισης αφού απαρνήθηκε το μακρύ καρέ με τις αφέλειες.

Στο μεταξύ, η υπέροχη περσόνα έκανε tag το Josh Wood Color και το ρεπορτάζ έδειξε τον hair expert Peter Burkill, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το κούρεμα, ενώ οι hair colorists James Gould και Josh Wood (ο ιδρυτής του Josh Wood Color) επιμελήθηκαν κάθε χρωματικό τόνο στη νέα της κουπ.

Αυτό το hair look είναι σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή για την τραγουδοποιό, ειδικά επειδή προτιμούσε τα μακριά μαλλιά και τις μακριές φράντζες όλα αυτά τα χρόνια. Στην πραγματικότητα, ένας από τους θαυμαστές της Love πιστεύει ότι η νέα εμφάνιση έχει “Δυνατά Julie Andrews vibes”. Τώρα, εσείς είτε βλέπετε την ομοιότητα είτε όχι, είναι εύκολο να εμπνευστείτε από την τόλμη της για ένα τόσο διαφορετικό και μοντέρνο κούρεμα.