Η Charlize Theron τόλμησε το κούρεμα-εφιάλτη των παιδικών μας χρόνων

Η δεκαετία του 1960 είναι μέχρι και σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες μας, κυρίως λόγω της μουσικής και του χαρακτηριστικού στιλ της εποχής. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά των γυναικών ήταν κι αυτά πολύ συγκεκριμένα και καταφέρνουν μέχρι σήμερα να μας χαρίζουν έμπνευση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες τάσεις που έχουν τη «ρίζα» τους σε εκείνη την εποχή, τις οποίες δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε να επιστρέφουν. Μία από αυτές είναι το bowl cut, το οποίο γνώρισε ξανά στιγμές δόξας όταν πηγαίναμε δημοτικό και είχαν τα περισσότερα αγοράκια (και κάποια κοριτσάκια).

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει αυτό το όνομα  επειδή το αποτέλεσμα μοιάζει σαν κάποιος να τοποθέτησε όντως ένα μπολ στο κεφάλι του και να έκοψε τα μαλλιά που περίσσευαν. Η αλήθεια πάντως είναι πως μπορεί να δείξει σούπερ cool αν μπορείτε να το υποστηρίξετε και ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ σας.

Απόδειξη; Το νέο κούρεμα της Charlize Theron, το οποίο έκανε για την ταινία Fast and Furious 9.

https://www.instagram.com/p/B16RfSgBKTo/?utm_source=ig_embed

Ο hairstylist που επιμελήθηκε το νέο look της Charlize,  Adir Abergel, μάλιστα αποκάλυψε πως η έμπνευση πίσω από αυτή την αλλαγή ήταν Linda Evangelista και η Cindy Crawford στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

https://www.instagram.com/p/B161UTohccX/

Τι λέτε; Εσείς θα τολμούσατε να κάνετε bowl cut;

[ap-read-more post=”618707″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα