Η Bella Hadid εξέπληξε με τα κοντά ξανθά μαλλιά της

photo by instagram/bellahadid

Πρόσφατα η Bella Hadid δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram με κοντά ξανθά μαλλιά και προκάλεσε έκπληξη. Αυτή η αλλαγή δημιούργησε περιέργεια στο κοινό της, που δεν άργησε να κάνει την έρευνα του και να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι… μάλλον περούκα. Τα μαλλιά αυτά της ταιριάζουν όμως τόσο πολύ και παρόλο που θυμίζει η απόχρωση το look της αδερφής της, Gigi Hadid, η Bella δίνει τη δική της υπέροχη πινελιά.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Το εναλλακτικό της look είναι μέρος της νέας καμπάνιας της Miss Sixty Jeans και η 90s διάθεση είναι εμφανής. Τα κοντά ξανθά μαλλιά με αφέλειες είναι σίγουρα μια διαφορετική εκδοχή της Bella, αφού πριν λίγες μέρες την είδαμε με το χαρακτηριστικό ανοιχτόχρωμο καστανό της look στις Κάννες. Μάλιστα, το μοντέλο έκανε άλλη μια εμφάνιση με ξανθά μαλλιά στο instagram, φορώντας μια περούκα με το χαρακτηριστικό χτένισμα της Carrie Bradshaw.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Θα τολμήσει πιστεύετε η Bella στην πραγματικότητα μια τόσο μεγάλη αλλαγή ή θα εμπιστευτεί τις περούκες για να φρεσκάρει την εμφάνιση της ανά διαστήματα;