Η Barbie μοιράζεται το μυστικό της ομορφιάς της με όλες μας

Η Barbie® μοιράζεται πάντα τα μυστικά ομορφιάς της! Διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή με τη Limited Edition μάσκα GLAMGLOW® Charcoal Clearing Treatment Mask για ασύγκριτη λάμψη και ολοκληρώνει με τo GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer. Η πολύ χαριτωμένη και limited-edition συλλογή είναι εμπνευσμένη από την απόλυτα λαμπερή Barbie™. Η Barbie™ x GLAMGLOW® Collection αποτελεί έναν ύμνο στην αυτοπεποίθηση μέσω της περιποίησης του προσώπου και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ονειρική λάμψη.

Η SUPERMUD® βοηθά αποτελεσματικά, είτε πρόκειται για λιπαρό t-zone ή ενοχλητικούς πόρους, ένα προϊόν ιδανικό για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα που έχει ανάγκη από φροντίδα και λάμψη.

Ο ενεργός άνθρακας της SUPERMUD® απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ στοχεύει κατά των ατελειών και προσφέρει ένα ακαταμάχητο ματ αποτέλεσμα και λεία επιδερμίδα.

Συστατικά της SUPERMUD® :

★            SUPER-6 Μίγμα Οξέων – Ένα μίγμα AHA και BHA για βαθιά απολέπιση και απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων

★            Ενεργός Άνθρακας – Βοηθά στην απορρόφηση των τοξινών, των ρύπων και των ατελειών, ξεμπλοκάροντας από τους πόρους

★            K17-Άργιλος™ – Απομακρύνει τα περιττά έλαια και τις περιβαλλοντικές τοξίνες από την επιδερμίδα

★            TEAOXI® – Προσφέρει αντιοξειδωτικά

GLAMGLOW’s GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer – σε ειδική Barbie™ GLOW GETTER απόχρωση – ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας ασύγκριτη Hollywood λάμψη και προετοιμάζοντας για το μακιγιάζ

Συστατικά GLOWSTARTER®:

★            ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ – Ενυδατώνει

★            JOJOBA OIL, SHEA BUTTER & CERAMIDES – Βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας.

★            ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ – Για αναζωογόνηση της επιδερμίδας