Η απόχρωση που θα φοράει όλο το χειμώνα στα χείλη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αν υπάρχει ένα προιόν που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αγοράζουμε ξανά και ξανά εδώ στο InStyle, αυτό είναι σίγουρα τα κραγιόν. Κόκκινα, μπορντό, nude, τα αγαπάμε όλα και ποτέ δεν έχουμε αρκετά. Το ίδιο και εσείς; Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αυτή τη σεζόν θα πρέπει λοιπόν να προσθέσετε στη συλλογή σας μία συγκεκριμένη απόχρωση, αφού θα είναι η μεγαλύτερη τάση της χρόνιας.

«Καλησπέρα κορίτσια μου. Είδατε Happy Day σήμερα; Ελπίζω πως ναι, άλλωστε το λέω ξανά και ξανά, είμαστε εκεί κάθε φορά για εσάς. Σήμερα θα μιλήσουμε για το χρώμα το οποίο κατέκτησε τις πασαρέλες και έδωσε το σύνθημα για τον τόνο που θα φορέσουμε στα χείλη μας τον ερχόμενο χειμώνα. Πρόκειται λοιπόν για το κόκκινο Βουργουνδίας, το βαθύ ζεστό αυτό χρώμα που κάνει τα χείλη έντονα και ταυτόχρονα μυστηριώδη γεμάτα πάθος. Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα καλλυντικών και να αποκτήσετε το κραγιόν σε κόκκινο βουργουνδίας από την εταιρία που προτιμάτε», έγραψε η παρουσιάστρια στο προσωπικό της blog.

Κόκκινο βουργουνδίας λοιπόν και για να μην μπερδευτείτε από την μεγάλη ποικιλία της αγοράς, σας προτείνουμε παρακάτω τα τρία δικά μας αγαπημένα. comfort-matte-crimsonΥγρό ματ κραγιόν Vice Liquid της Urban Decay στην απόχρωση Crimson (€19)

 pure-color-loveΜατ κραγιόν Pure Color Love της Estée Lauder στην απόχρωση Burning Love (€26)

204-rouge-scandal

Ματ κραγιόν Rouge Pur Couture The Mats του Yves Saint Laurent στην απόχρωση Rouge Scandal (€36,20)

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram