Ξέρετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα κολάν;

Για άλλη μια φορά στο TikTok εμφανίζεται ένα νέο hack που έχει γίνει ήδη viral και εξηγεί πώς να δημιουργήσετε υπέροχες μπούκλες κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε ήδη το εργαλείο που χρειάζεστε και αυτό είναι το κολάν.

Πρόκειται για μια τεχνική η οποία έχεις ως αποτέλεσμα υπέροχα κυματιστά μαλλιά χωρίς τη χρήση θερμότητας. στην οποία θα κοιμηθείτε όλη τη νύχτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αρκετά ελαστικό κολάν και δύο scrunchies για να στερεώσετε τις άκρες. 

Για να πετύχετε το υπέροχο αυτό χτένισμα, ακολουθήστε ένα προς ένα τα παρακάτω βήματα!

Βήμα 1ο

Αρχικά κάντε μια χωρίστρα στη μέση, καθώς πρόκειται να τυλίξετε τα μαλλιά σας στις δύο πλευρές γύρω από κάθε πόδι του κολάν.

Βήμα 2ο

Αφού χωρίσετε τα μαλλιά σας, βάλτε το κολάν στην κορυφή του κεφαλιού με τα πόδια ξεχωριστά σε κάθε πλευρά. Μπορείτε να αφήσετε το υπόλοιπο μέρος του κολάν να ακουμπά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας – θα το χρησιμοποιήσετε αργότερα. Ξεκινήστε να παίρνετε τμήματα των μαλλιών σας ξεκινώντας από την κορυφή και τυλίγοντας τα μαλλιά σφιχτά γύρω από το κολάν μέχρι κάτω.

Βήμα 3ο

Στη συνέχεια στερεώστε τα μ’ ένα απαλό scrunchie, χωρίς να αφήνει τσακίσματα στα μαλλιά. Τέλος, τραβήξτε το κάτω μέρος από κάθε πόδι πάνω από τα τυλιγμένα μαλλιά σας και φορέστε το πάνω από το κεφάλι σας σαν καπέλο. Όλα τα μαλλιά πρέπει να είναι κάτω από το κολάν όταν τελειώσετε τη διαδικασία. Κοιμηθείτε με το κολάν (αν το αντέχετε- lol) και την επόμενη μέρα ξετυλίξτε. Κι όμως, το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα