Βρήκαμε τις αποχρώσεις μαλλιών που θα συζητηθούν
Credit: bellathorne/Instagram

Tik tok και Instagram έχουν “γεμίσει” με αναρτήσεις από πολύχρωμα hairlooks και glitter makeup. Τι γίνεται;

Το μπλε, οι τόνοι γύρω απ’ αυτό και οι άπειροι συνδυασμοί που δίνει μπλέκοντας μ’ ένα άλλο χρώμα σηματοδοτούν την έναρξη μιας δραστήριας σεζόν, όπου τα πιο ευφάνταστα it girls θα δοκιμάσουν εναλλακτικούς τρόπους δυναμικών εμφανίσεων.

Πάρτε ιδέες για όσα κυκλοφορούν και μπορούμε να δούμε ανάμεσά μας. Εννοείται ότι όλα αποτελούν αφορμή για έξτρα έμπνευση σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε τη διαφορά.

Ombre τελείωμα

Δεν είστε έτοιμες ακόμα για μια full on βαφή; Το ιδανικό hair look για εσάς είναι αυτό το ombre που αγκαλιάζει τις άκρες σας και το οποίο είναι και ένα upcoming trend. Η βαφή εφαρμόζεται στο τελείωμα των μαλλιών, σε μια νοητή οριζόντια γραμμή. Κι αν δεν σας αρέσει τελικά; Κόβεται μόνο τις άκρες…

Iced blue

Το μπλε του πάγου, αυτό το ξεθωριασμένο και διάσημο, καθώς έχει φορεθεί πολύ από την ανατρεπτική Billie Eilish είναι μία επιλογή για εσάς που έχετε όλα τα εργαλεία για να το υποστηρίξετε. Απαιτεί συχνή ανανέωση, καθώς ξεθωριάζει γρήγορα.

Μπλε ανταύγειες

Οι χρωματιστές ανταύγειες δίνουν πάντα μια πιο funky αίσθηση. Αν δεν είστε σίγουρη για το αν θα σας πηγαίνουν, μια εύκολη λύση είναι να προμηθευτείτε clip-extention σε μπλε απόχρωση και να πειραματιστείτε μ’ αυτά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα