7 χτενίσματα που ταιριάζουν άψογα στο τριγωνικό πρόσωπο
Credit: Chris Appleton/Instagram

Ιδιαίτερο και με γωνίες που γράφουν τέλεια στον φωτογραφικό φακό. Το τριγωνικό σχήμα προσώπου, ναι αυτό με το πιο μυτερό από τα συνηθισμένα πηγούνι, έχει τη δική του ομορφιά που πάει πακέτο με μια έξτρα δυσκολία.

Ποια χτενίσματα θα το αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο και ποια κουρέματα το πλαισιώνουν σωστά;

Οι γυναίκες με αυτού του είδους το shape, προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να καλύψουν το μυτερό πηγούνι, ωστόσο κάτι τέτοιο αποτελεί, αν θέλετε τη γνώμη μας, λάθος. Γιατί, οι ιδιαιτερότητες καλό είναι να αποθεώνονται και να προβάλλονται με τον πιο τέλειο τρόπο!

Μισά πάνω, μισά κάτω

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει άψογα στα τριγωνικά πρόσωπα, αφού τα μισά μαλλιά που σηκώνονται ψηλά σε κοτσίδα αναδεικνύουν το πάνω μέρος του με τα μάτια να πρωταγωνιστούν και τα μισά που πλαισιώνουν τον λαιμό γεμίζουν κατά κάποιο τρόπο το κενό, δημιουργώντας συμμετρία. Δοκιμάστε το και θα το διαπιστώσετε.

Ίσιο bob cut στο πλάι

Δοκιμάστε, επίσης, να κάνετε τη χωρίστρα στο πλάι και να δώσετε έμφαση στο προφίλ του προσώπου, το οποίο όπως προ είπαμε γράφει καταπληκτικά. Γενικότερα, τα bob cuts είναι κουρέματα που πηγαίνουν γάντι στο συγκεκριμένο σχήμα προσώπου.  

Κυματιστό bob cut

Τρανή απόδειξή του ότι το triangle shape μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποτυπωθεί τέλεια στον φακό, είναι η ηθοποιός Reese Witherspoon. Αντιγράψτε το look της και αφήστε τα κύματα να κάνουν το θαύμα τους!

Ψηλός βρεγμένος κότσος

Κι ελαφρώς ατημέλητος. Σε αυτήν την περίπτωση γεμίστε το μέτωπο του προσώπου, χρησιμοποιώντας είτε μικρές τούφες, είτε τις φύτρες των μαλλιών και μαζέψτε τα υπόλοιπα πάνω σε έναν χαλαρό κότσο που θα κάνει το look να δείχνει chic και cool ταυτόχρονα. Do it like JLo!

Pixxie cut

Πολλές το αγάπησαν, λίγες το τόλμησαν και σε ακόμα λιγότερες πήγε! Το κούρεμα αυτό αν και edgy και πολύ δυναμικό ταιριάζει περισσότερο στα τριγωνικά πρόσωπα και σε χαρακτήρες που μπορούν να το υποστηρίξουν. Μόνο για τις τολμηρές της παρέας.

Credit: Kendall Jenner/Instagram

Ίσιες αφέλειες

Υπόσχονται να χαρίσουν έξτρα ενδιαφέρον στο πρόσωπο και να το «στρογγυλέψουν», κάνοντάς το να δείχνει πιο γλυκό και συμμετρικό. Εμπνευστείτε από τα Parisian girls κι επιλέξτε τις δικές σας τέλειες αφέλειες.

Sleek αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση

Μπορεί να αναφέραμε ότι η χωρίστρα στο πλάι αναδεικνύει περισσότερο τα τριγωνικού σχήματος πρόσωπα, ωστόσο στη περίπτωση που σκοπεύετε να σηκώσετε τα μαλλιά σας ψηλά, προτιμήστε να την κάνετε στη μέση. Είναι το πιο φρέσκο hairstyling της εποχής και προτιμάται από σχεδόν όλα τα μοντέλα. Επομένως… γιατί όχι κι από εσάς;  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα