Το ωραιότερο hair look του καλοκαιριού είναι και το πιο ανεπιτήδευτο!

Από τη Ναταλία Πηλείδη

Το κάθε καλοκαιρινό χτένισμα που φαίνεται ανεπιτήδευτο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κι εύκολο να δημιουργηθεί, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι το ωραιότερο κι αυτός ο ανάλαφρος κότσος -με το όνομα cord knot bun- που βλέπουμε παντού στο Instagram και το TikTok αποδεικνύει ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα για να επιτευχθεί.

Η δημιουργία του, ωστόσο, με τη σωστή εξίσωση χαλαρού και αέρινου είναι -τελικά- παιχνιδάκι.  

Δοκιμάστε να κάνετε μισή στροφή με το κάτω μέρος των μαλλιών σας, δημιουργώντας έτσι μια χαμηλή αλογοουρά προς τα πίσω και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα μισά μαλλιά που έχουν μείνει απέξω, τυλίξτε τα γύρω από το πρώτο πιάσιμο και στερεώστε τα εκεί. Είναι πραγματικά πολύ απλό στην πράξη. Η hair stylist και makeup artist , Emma Chen, μας δείχνει πώς γίνεται στo βίντεο της. “Σοβαρά, το πιο όμορφο 2λεπτο up style”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της.

Στο μεταξύ, όπως συμβαίνει με όλα τα τέλεια το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην προετοιμασία. Και η σημαντικότερη συμβουλή όταν δημιουργείτε αβίαστα updos είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή ποσότητα υφής στα μαλλιά. Κι όσον αφορά τα προϊόντα, οι ειδικοί εδώ συνιστούν ένα συνδυασμό από σπρέι θαλάσσιου νερού με dry shampoo και texture πούδρα μαλλιών.

Υιοθετείστε λοιπόν το πιο ωραίο, καλοκαιρινό χτένισμα, όποιος κι αν είναι ο τύπος μαλλιών σας (ίσια ή σγουρά).

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα