Το νέο χρώμα μαλλιών της Emma Roberts λέγεται “Tiramisu Blonde” κι είναι ονειρεμένο!
Credit:Emma Roberts /Instagram

Γνωστή για την αγάπη της στις ξανθιές ανταύγειες η Emma εισχωρεί μόλις με μεγάλη επιτυχία σε πιο γλυκούς τόνους. Μάλιστα τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ηθοποιός εθεάθη στην προβολή του Hulu Tell Me Lies με σχεδόν πλατινέ ξανθά μαλλιά που απλώνονταν μέχρι τη μέση της και την έκαναν άκρως εντυπωσιακή.

Τώρα, το “Tiramisu Blonde” είναι η νέα της εμμονή και πολύ μάς αρέσει.

Η έμπνευση της τεχνικής ήταν της hair expert Nikki Lee, που δείχνει να εμπιστεύεται γενικότερα.

Η Emma και η Nikki αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια τέτοια αλλαγή, για να ταιριάζει καλύτερα στις χαμηλές θερμοκρασίες που θα ακολουθήσουν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Emma δεν επέτρεψε στην hair expert να σκουρύνει ολόκληρη τη βάση, παρά μόνο τη ρίζα. 

Η Nikki της “ζέστανε” κάποιες τούφες με μια πιο γλυκιά ξανθιά απόχρωση και τις ανακάτεψε με τα υπόλοιπα μαλλιά, δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο το εφέ του “Τiramisu”.

Για την ιστορία, λείπουν οι οριζόντιες γραμμές ενός αυθεντικού τιραμισού, αλλά όπως υποστηρίζει η Nikki Lee, ενώ η ρίζα είναι αυτή που μοιάζει με την σκούρα στρώση espresso που έχει στην κορυφή και εξηγεί – μεταξύ άλλων – πως το υπόλοιπο ξανθό είναι σαν τις στρώσεις του mascarpone cheese.

Τα “Tiramisu hair” είναι ιδανικά για εσάς που σας αρέσει να έχετε πιο σκούρα βάση, καθώς έτσι δεν χρειάζεστε συχνή ανανέωση της βαφής στη ρίζα. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα