Το bixie είναι το μεγάλο xιτ κούρεμα της σεζόν και ήρθε η ώρα να μάθετε γι’ αυτό!
photos by nstagram.com/hannahkleit/

Απ’ ό,τι δείχνουν τα social media και με όσα φέρνει στο φως το ρεπορτάζ γύρω από τα πιο δημοφιλή κουρέματα της σεζόν, το bixie σκοράρει ψηλά.

Η Florence Pugh, η Ηannah Kleit και η Kaia Gerber σηματοδοτούν ήδη το ξεκίνημα της πιο παθιασμένης κουπ, που ακούει στο όνομα bixie.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Για αρχή σταθείτε στην λέξη για να κατανοήσετε πλήρως τη σημασία της. Bixie. Πολύ πιθανόν να σας φέρνει στο νου το pixie. Μια πολύ αγαπημένη και άψογα φορεμένη πολλάκις κουπ, που πάει κι έρχεται μέσα στα χρόνια. Ένα γράμμα διαφορά. Πάρτε το b και σκεφτείτε το bob. Ω, ναι! Το bixie είναι ένα pixie με bob αίσθηση. Eίναι πιο κοντό από ένα bob και πιο μακρύ από ένα pixie. Ήρθε η ώρα να μάθετε τα πάντα λοιπόν γύρω απ' αυτό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

To bixie προσφέρει στην πραγματικότητα αυτή τη γλυκιά εσάνς που θέλετε να δώσετε σε μια νέα σας πρόθεση για αλλαγή από ένα μακρύ, αλλά δεν θέλετε να πάτε σε πολύ κοντό με άνισα κοψίματα, ούτε σ’ ένα αυστηρό καρέ. Λέγεται μάλιστα ότι η δημοτικότητά του χτύπησε κόκκινο μέσα στην εποχή της πανδημίας και του εγκλεισμού, που πολλές φίλες βγαίνοντας κατά κάποιο τρόπο απ’ όλο αυτό, θέλησαν να κάνουν μια αλλαγή ανανέωσης.

Oι hair stylists που ρωτήθηκαν σχετικά για τη μαγεία αυτής της κουπ είπαν ότι λατρεύεται μεταξύ άλλων για την ευκολία στο καθημερινό styling. Στο μεταξύ, τονίζει άψογα ζυγωματικά, μάτια και τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια, ενώ ενδείκνυται κυρίως για ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα