Τι συμβαίνει με τα “Chin Bangs” και συζητιούνται τόσο;

Φαίνεται πώς το πιο trend χτένισμα του καλοκαιριού κάνει εμφάνιση. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ταιριάζει σε όλες και είναι εύκολο στην περιποίησή του.


Κι ενώ οι αφέλειες μπορεί να μην είναι ακριβώς κατάλληλες για το καλοκαίρι, καθώς δεν είναι ανθεκτικές στη ζέστη, τα “Chin Bangs”, δηλαδή οι πιο σέξι αφέλειες, που αγγίζουν στο πηγούνι, είναι η ιδανική λύση για τώρα!

Μ’ αυτό το ανέμελο hair look ξεχάστε τα Curtain Bangs και μετατρέψτε τα μαλλιά σας σε ανάλαφρα κύματα.

Τι είναι τα Chin Bangs;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι οι τούφες που κόβονται κατά μήκος του προσώπου και σταματούν ακριβώς κάτω από το πηγούνι, όπου πλαισιώνουν όλο το πρόσωπο. Το κούρεμα αυτό επιτρέπει να προσθέσετε χαρακτήρα ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας, είτε τα μαλλιά σας είναι σγουρά, είτε ίσια, αυτές οι νέες must αφέλειες δίνουν σχήμα και δημιουργούν ισορροπία.

Οι ειδικοί λένε ότι οι αφέλειες αυτές είναι κατάλληλες για σχεδόν κάθε τύπο προσώπου, καθώς είναι ένας ασφαλής τρόπος να δοκιμάσετε τις αφέλειες, αν φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα, γι’ αυτό θεωρείται και εκκίνηση για υπέροχες αφέλειες.

Δεδομένου ότι αυτό το κούρεμα απαιτεί μόνο αυτά τα μακρύτερα πλευρικά κομμάτια μαλλιών, ώστε να επιτρέπει στο μέτωπο να αναπνέει, είναι σίγουρα ευκολότερο να το διαχειριστείτε και να αλλάξετε το χτένσιμά σας όσο συχνά θέλετε. Μάλιστα, τα Chin Bangs είναι εύκολο, αν τα βαρεθείτε, να μπουν σε μια αλογοουρά ή έναν κότσο!

Ναταλία Πηλείδη


Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα