Τα καλύτερα beach waves γίνονται με ισιωτική και σας έχουμε 5 hacks για να τα πετύχετε
photo by instagram/selenagomez

Τα beach waves είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού και πολλές φορές δεν μπορούν να επιτευχθούν με ένα σίδερο για μπούκλες. Θα σας πούμε όμως ένα μικρό μυστικό: είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να τα δημιουργήσετε άψογα με ισιωτική. Σας έχουμε λοιπόν 5 έξυπνα hacks που θα σας κάνουν επαγγελματίες στα beach waves.

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Τα καλύτερα beach waves έχουν αυτόν τον όγκο που δημιουργεί το θαλασσινό αλάτι και ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε κάτι τέτοιο είναι ένα dry shampoo. Ψεκάστε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε όλες τις ρίζες και κάντε έντονο μασάζ μέχρι να απορροφηθεί και να αποκτήσουν τα μαλλιά σας τον επιθυμητό όγκο.

Δημιουργήστε μπούκλες σε μορφή “S”

Αφού χτενίσατε λοιπόν τα μαλλιά σας και πιάσατε την ισιωτική, κάντε μια τούφα των μαλλιών σας σε μορφή S, ξεκινώντας λίγο πιο πάνω από την μέση και πιέστε την ισιωτική εκεί που είναι οι καμπύλες. Με 1-2 προσπάθειες θα βρείτε το ρυθμό σας. Εφαρμόστε αυτό το trick σε όλο σας το κεφάλι. Αυτός ο τρόπος θα σας δώσει ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με ελάχιστη προσπάθεια.

Στριφογυρίστε την ισιωτική

Άλλος ένας απλός και γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε beach waves είναι να πιάσετε μια μικρή σχετικά τούφα των μαλλιών σας με την ισιωτική, να κάνετε μια ολόκληρη στροφή μ’ αυτή όσο την τραβάτε προς τα κάτω. Στροφή περιμετρικά, τράβηγμα προς τα κάτω παράλληλα και έτοιμα τα beach waves.

Γυρίστε την ισιωτική προς το εξωτερικό του προσώπου

Αυτός ο τρόπος θα σας δώσει beach waves που θα φωτίσουν το πρόσωπο σας. Πιάνετε και πάλι μια τούφα και την γυρνάτε με την ισιωτική προς την έξω πλευρά του προσώπου. Έτσι θα πετύχετε απαλές και ανάλαφρες μπούκλες, ακριβώς σαν της Blake Lively στο Gossip girl.

Ισιώστε την πλεξούδα σας

Οι πλεξούδες είναι σίγουρα ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να αποκτήσετε ονειρικά beach waves. Κάνετε πλεξούδες μικρές ή και πιο μεγάλες τούφες των μαλλιών σας και περάστέ τις από επάνω με την ισιωτική. Μετά αφήστε τις 1-2 λεπτά για να κρυώσουν, λύστε τις και είστε πανέτοιμες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα