Σινιόν: Το ωραιότερο και πιο σικ χτένισμα για όλες τις ώρες
Credit:Revalid Hrvatska/Instagram

Κανένα άλλο χτένισμα, δεν είναι την ίδια στιγμή τόσο όμορφο, απλό, πρακτικό και σικ, όσο ο σινιόν κότσος. Είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σ’ όλα τα σχήματα προσώπου, σηκώνει άπειρες παραλλαγές και μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική.

Δοκιμάστε κι εσείς ένα τέτοιο σινιόν, σηκώνοντας τα μακριά μαλλιά σας ψηλά ή χαμηλά και πιάνοντάς τα σφιχτά ή και ατημέλητα.

Αφήνουμε εδώ για μοίρασμα διαφορετικούς τύπους σινιόν για κάθε προτεινόμενο ραντεβού. Εννοείται ότι μπορείτε να κάνετε τα δικά σας αλλιώτικα ταιριάσματα σ’ αυτά, απλώς σας δίνουμε ωραίες ιδέες.

Ραντεβού σε καφέ

Ένα χαλαρό ραντεβού για καφέ απαιτεί ένα χαριτωμένο σινιόν. Χτενίστε αρχικά τα μαλλιά σας και πιάστε τα σε ένα χαμηλό κότσο. Στη συνέχεια, αφήστε κάποιες τούφες να πέφτουν ατημέλητες γύρω από το πρόσωπό σας. Τέλος, χρησιμοποιήστε μια κορδέλα σε σχήμα φιόγκου για να στερεώσετε σημεία, αλλά και να διακοσμήσετε αυτό το απλό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό σινιόν.

Ραντεβού σε σινεμά

Αυτός ο σινιόν κότσος είναι all day classic και ο πιο ιδανικός για ένα ραντεβού που μόλις πρόεκυψε. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σ΄ ένα χαμηλό ponytail και στη συνέχεια περιστρέψτε την άκρη γύρω από τη βάση. Τo σημαντικότερο εδώ είναι η ανεπιτήδευτη αίσθηση που θα δημιουργήσετε, αλλά και οι επιτηδευμένες δύο τούφες, που θα αφήσετε να πέφτουν μπροστά.

Ραντεβού σε club

Σ’ αυτό το τόσο απλό και εντυπωσιακό σινιόν το μόνο που χρειάζεστε είναι λαμπερά αξεσουάρ. Δημιουργήστε ένα ψηλό και πιο σφιχτό – εξίσου ατημέλητο – σινιόν και στολίστε τα πλαϊνά σας με υπέροχα hair clips. Για ένα σταθερό αποτέλεσμα εδώ χρειάζεται να ολοκληρώσετε το look μ’ ένα hairspray.

Ραντεβού σε γάμο

Τα πράγματα εδώ είναι πιο επίσημα. Είστε το plus one με το πιο elegant και εντυπωσιακό σινιόν. Αρχικά φτιάξτε μια χαμηλή πλεξούδα – ιδανικά να είναι sleek. Ύστερα τυλίξτε την και πιάστε την χαλαρά. Αν και μπορείτε να μείνετε όπως είστε, τοθετήστε διασκορπισμένα σ’ όλο το κεφάλι αυτοκόλλητες πέρλες σε διάφορα μεγέθη.

Ραντεβού σε γυμναστήριο

Στην περίπτωση αυτή θέλετε ένα σινιόν που να κρατήσει. Δημιουργήστε μια γαλλική πλεξούδα από ψηλά. Όταν φτάσετε λίγο πιο πάνω από τον λαιμό σας πιάστε ένα πολύ χαλαρό σινιόν. Αυτό το ατημέλητο σινιόν είναι must είτε σκέφτεστε να κάνετε αεροβική άσκηση, είτε pilates, καθώς είναι πολύ δύσκολο να χαλάσει. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα