Πώς να πετύχετε την τέλεια αλογοουρά γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια

Οι αλογοουρές είναι υπέροχες μέσα στην απλότητά τους. Δεν σας κλέβουν χρόνο για να επιτευχθούν. Θέλουν ελάχιστη προσπάθεια και είναι όντως υψηλής απόδοσης, ακόμη κι αν είναι περιορισμένες οι όποιες δεξιότητες στο να φτιάχνετε μαλλιά.

Για τις ημέρες λοιπόν που δεν θέλετε να ασχοληθείτε και πολύ με τα μακριά μαλλιά σας δοκιμάστε την αλογοουρά των 2 λεπτών. Εντοπίστηκε το βιντεάκι με το how to κι αξίζει η μοιρασιά του.

Η αλήθεια είναι πώς η αβίαστη εμφάνιση των μαλλιών είναι μια μορφή τέχνης, αλλά μόλις το συνηθίσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφες αλογοουρές με όγκο και κυματισμούς σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Το μυστικό είναι να γνωρίζετε μερικά ωραία και χρήσιμα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες.

Το βιντεάκι εντοπίστηκε στο instagram account της beauty expert Emma Chen, που φαίνεται να ξέρει πώς να κρατάει το κοινό της σε καθημερινή σύνδεση μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Chen (@emmachenartistry)

Αντί να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά χρησιμοποιώντας την παλάμη των χεριών σας, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να τα συγκεντρώσετε σε μια δέσμη. Προσπαθήστε να τραβήξετε τα μαλλιά ίσια πίσω από το μέτωπο και στη συνέχεια να καμπυλώσετε ελάχιστα από κάθε πλευρά για να διατηρήσετε το στρογγυλεμένο σχήμα και τον όγκο στις ρίζες.

Η επαγγελματική μέθοδος της expert για να κρατήσει τα μαλλιά στερεωμένα στη θέση τους είναι να χρησιμοποιήσει ένα κανονικό λάστιχο μαλλιών με δύο τσιμπιδάκια. Δοκιμάστε το κι εσείς, τοποθετώντας το πρώτο τσιμπιδάκι στα μαλλιά, τυλίξτε το λάστιχο γύρω από την αλογοουρά σας μέχρι να σφίξει και καρφώστε το δεύτερο τσιμπιδάκι εκεί ακριβώς. Στη συνέχεια, κρεπάρετε λίγα τμήματα από την κορυφή για να επαναφέρετε τον όγκο. Εάν χρειάζεστε έξτρα όγκο, μπορείτε πάντα να κρεπάρετε μερικές έξτρα τούφες. Εάν όχι, περάστε κατευθείαν στην τελευταία λεπτομέρεια – τυλίξτε μία μικρή τούφα γύρω από το λάστιχο για να το κρατήσετε σταθερό.

Να περνάτε όμορφα!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα