Kι όμως, τα hair trends ξεκινούν από το TikTok και εδώ θα δείτε τα πιο δημοφιλή
photo by instagram.com/erickinvisible/

Είναι πολλές οι περσόνες που δοκιμάζουν χτενίσματα στο TikTok. Κάποιες απ’ αυτές κάνουν γκελ κυρίως για τις μικρές κι άψογες στρατηγικές ή κινήσεις του. Κι αυτές με τη σειρά τους γίνονται viral, οι λογαριασμοί τους εκτοξεύονται, τα views είναι πολλές χιλιάδες και στο τέλος δημιουργούν trends από’κει που δεν το περιμένουν.

Ακολουθώντας το #HairTok μπορείτε να καταλάβετε πολλά για τον τρόπο που τα hair trends εξαπλώνονται μέσα στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα – κυρίως – της νεολαίας.

Το hashtag του TikTok που αφορά τις τάσεις στα μαλλιά έχει πάνω από 6,7 δισεκατομμύρια προβολές(!) και φυσικά όλες τις συστάσεις για προϊόντα, μυστικά για ομορφότερα μαλλιά και τις καλύτερες συμβουλές styling, που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Ωστόσο, το απόλυτο καλύτερο περιεχόμενο για τα μαλλιά στην συγκεκριμένη εφαρμογή, κατά τη γνώμη μου, προέρχεται από τις εμπνεύσεις για κουρέματα.

Ενώ παλιότερα χρησιμοποιούσαμε το Pinterest για να αναζητήσουμε ιδέες για το επόμενό μας κούρεμα, το TikTok έχει γίνει η ιδανική ψηφιακή γειτονιά για να βρούμε απεριόριστο υλικό για έξτρα έμπνευση. Και σας προτείνω οπωσδήποτε να βολτάρετε συχνά από εκεί, καθώς μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εμφανίσεις που αξίζει να μοιραστείτε στη συνέχεια με τους ειδικούς του κομμωτηρίου σας.

Από το choppy bob μέχρι το wolf cut, δίνονται πια πάρα πολλές επιλογές (κι άλλες τόσες γνώσεις για ονόματα δίπλα από αλλιώτικα κουρέματα).

Κρατήστε μερικά από τα πιο δημοφιλή hair trends για να γνωρίζετε εξ αρχής.

Curtain Bangs

Από την πρώτη στιγμή που έκαναν εμφάνιση στην εφαρμογή, ήταν σαφές ότι οι μακριές φράντζες είχαν όλα τα φόντα να γίνουν ένα στυλιστικό φαινόμενο. Κι έγιναν! Δεν ήταν μόνο το χτένισμα που δημιούργησε εκατομμύρια likes και προβολές στο TikTok, αλλά ακόμη και οι πρωτοκλασάτες διασημότητες άρχισαν να υιοθετούν το χτένισμα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα που έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από την αρχική εμφάνιση του hair look, είναι εύκολο να φανταστούμε ότι κάθε πιθανή διαφορετική εκτέλεση ή παραλλαγή έχει ήδη παρουσιαστεί.

@angelmcneil3Reply to @darairshaid ##greenscreen ##PepsiApplePieChallenge ##blondehair ##curtainbangs##voiceeffects♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Aν όμως πρέπει να κρατήσετε κάτι ως must απ’ αυτές είναι η πλαϊνή χωρίστρα που δίνει ένα ρετρό αέρα κι από ό,τι φαίνεται θα φορεθεί πολύ.

Wolf Cut

Λίγες τάσεις στα μαλλιά κατέλαβαν το TikTok τόσο γρήγορα όσο το Wolf Cut  φέτος. Το στυλ είναι μια νέα άποψη για το shag cut με αξιοσημείωτη επιρροή από την πάλαι ποτέ «χαίτη». Ένα Wolf Cut έχει ακατάστατα μαλλιά, αρκετά layers, πλαϊνές φράντζες και πολύ πλούσιο όγκο στην κορυφή.

Όπως και οι μακριές φράντζες, το Wolf Cut είναι μια επιστροφή στις τάσεις του παρελθόντος, συγκεκριμένα το shag cut που κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος της δεκαετίας του ’70.

@noordabashhthis is ur sign to get a wolfcut♬ ummmm – esh??‍♂️

Οι ειδικοί πάντως εδώ προτείνουν αν δοκιμάσετε κάτι τέτοιο να συνδυάσετε και παχιές στρώσεις από ανταύγειες.

Classic Bob

Είναι εύκολο να υποστηρίξουμε ότι ένα στυλ τόσο διαχρονικό όσο το καρέ ξεπερνά τις τάσεις. Ωστόσο, το κλασσικό καρέ γνώρισε μια πρόσφατη έξαρση δημοτικότητας χάρη στη νέα γενιά που το αγκάλιασε στο TikTok. Τώρα, αν θέλετε να το έχετε με μια ανανεωτική διάθεση, χωρίς να πειράξετε το σχήμα του, προσθέστε μερικές αυστηρές αφέλειες.

@joeltorresstyle Classic Bob #fyp #haircut #tutorial ♬ Stranger – Official Sound Studio

Σύμφωνα πάντα με φίλους ειδικούς: “Οι αυστηρές φράντζες μετατρέπουν αυτό το κλασικό στυλ σε σούπερ μοντέρνο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα