Καστανά μαλλιά: Οι ωραιότερες ανταύγειες για να ‘φωτίσετε’ το χρώμα τους χωρίς να αλλάξετε τη βάση σας
Credit: @salonhaze / Instagram

Μην σας προβληματίζει το ποιες ανταύγειες να διαλέξετε, αφού υπάρχουν πολλές ιδέες που θα κάνουν τα καστανά μαλλιά σας ξεχωριστά.

Οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξετε χρώμα για να παραμείνετε στη μόδα. Οι ανταύγειες πάνω στη βάση σας είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα καστανά μαλλιά. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να περιορίσετε τις επιλογές σας είναι να λάβετε υπόψη σας τον τόνο της επιδερμίδας σας. Οι πιο κολακευτικές για τον ζεστό τόνο είναι οι ζεστές αποχρώσεις, ενώ ο ψυχρός ‘φωτίζεται’ από τις ψυχρές αποχρώσεις. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες που ταιριάζουν και στους δύο τόνους. Αυτό θα το συζητήσετε στο κομμωτήριο, κάνοντας δοκιμή με κάποιες τούφες από το χρωματολόγιο των βαφών.

Σκούρο σοκολατί με ανταύγειες

Για να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα, ζητήστε ζεστές, ανοιχτές καστανές ανταύγειες σε μία σκούρα σοκολατί βάση. Είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τα καστανά μαλλιά σας χωρίς να γίνετε ξανθιές. Οι ανταύγειες προσθέτουν μια όμορφη διάσταση και λειτουργούν σε κάθε τύπο μαλλιών.

Ανταύγειες στην απόχρωση του σταχιού

Αυτές οι ανταύγειες ταιριάζουν εξαιρετικά σε μια ποικιλία καστανών αποχρώσεων, από σκούρες μέχρι μεσαίες. Ιδανικές για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Balayage με ανταύγειες και lowlights

Ποτέ δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το balayage, ανεξαρτήτως του τύπου ή της υφής των μαλλιών σας. Αν θέλετε μια αλλαγή, αλλά κάτι πολύ διακριτικό, κάντε ανταύγειες ή balayage μία έως δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτές από το φυσικό σας χρώμα. Αυτό θα σας χαρίσει ένα beachy, καλοκαιρινό look.

Ανοιχτά καστανά με ανταύγειες

Οι ξανθιές ανταύγειες σε μία ανοιχτή καστανή βάση ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Αν θέλετε να γίνετε πιο τολμηρές, όμως, ενσωματώστε έναν συνδυασμό από ζεστούς ή ψυχρούς τόνους που να ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας.

Σκούρο καστανό με ανταύγειες

Κρυφοκοιτάτε προς τη μεριά του κόκκινου αλλά δεν είστε σίγουρες ότι σας ταιριάζει; Κάντε ανταύγειες σε κόκκινους τόνους, οι οποίοι όταν προστίθενται σε μια καστανή βάση, “ζωντανεύουν” το αποτέλεσμα και τονίζουν ιδίως τα σκούρα καστανά στις αποχρώσεις του εσπρέσο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα